Dagmar Miková: Dárcovská výzva pro projekt Bydlení pro děti

Bydlení pro maminku a její dcerku

vybíráme od 16.10.2023
0 Kč
vybráno 0 % z 25 680 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Zdravím, chtěla bych touhle cestou zkusit požádat o pomoc s bydlením pro mne a mou 3 letou dcerku, s ADHD (zatím v šetření).. Nemáme kde bydlet, a v bydlení se mi nedaří nic sehnat, (buď velké kauce na které bohužel nemám, nemám problém ze strany majitele/ky). Přeji si, mít a dat své holčičce zase domov, kde bychom mohli spolu začít od začátku, kde by si mohla hrát, a měla svůj klid který potřebuje. Jsem přes 3.roky sama se svojí maličkou Sofinka. Děkuji pěkně.
WOMEN FOR WOMEN, o. p. s.
Projekt "Bydlení pro děti" pomáhá samoživitelkám a samoživitelům zajistit a udržet si důstojné bydlení a zároveň zlepšit celkově jejich situaci a kvalitu života. Komplexní roční program zahrnuje úhradu kauce na nájem nebo podporované bydlení, sociální a právní poradenství, psychoterapie a vzdělávací programy. 100 % darovaných peněz je použito přímo na pomoc konkrétním rodinám. "Bydlení pro děti" je projektem organizace WOMEN FOR WOMEN, o.p.s.
Projekt "Bydlení pro děti" pomáhá samoživitelkám a samoživitelům zajistit a udržet si důstojné bydlení a zároveň zlepšit celkově jejich situaci a kvalitu života. Cílem projektu není jednorázová pomoc, ale udržitelné řešení problémů a výzev, které rodiny musí vyřešit, aby děti měly dlouhodobě bezpečný a důstojný domov. V projektu podporujeme rodiny primárně v dostupném bydlení, jelikož právě rodiny samoživitelů jsou jedny z nejvíce ohrožených bytovou nouzí.

Pro koho je projekt určen:
Projekt se zaměřuje na pomoc samoživitelům a samoživitelkám s dětmi, kteří se nachází ve složité situaci, chtějí ji aktivně řešit a žít kvalitní a spokojený život.

Co projekt nabízí:
Komplexní roční program zahrnující úhradu kauce na nájem (až 25 000 Kč po celé ČR) nebo podporované bydlení, sociální a právní poradenství, psychoterapie a vzdělávací programy.

Cíle projektu:
Zajistit dětem samoživitelů a samoživitelek bezpečný a důstojný domov. Během ročního programu umožnit rodičům najít cestu ze složité životní situace.

Kauce na nájemné je vratná: Poskytnutý příspěvek bude po skončení nájmu vrácen zpět na transparentní účet WOMEN FOR WOMEN, o.p.s. Pokud klient sám nezaviní skončení nájmu porušením nájemní smlouvy, může znovu požádat o příspěvek na kauci.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
WOMEN FOR WOMEN, o. p. s., projekt: Bydlení pro děti