Pavel Strašák: Dárcovská výzva pro projekt Sázíme budoucnost

Pavel Strasak 50+5

vybíráme od 15.9.2023
15 000 Kč
vybráno 100 % z 15 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přijďte! Nenoste žádné dary! V případě že na daru trváte, přispějte na výsadbu stromů...
"Stromy jsou jako narozeninové dárky pro celou planetu."
Přátelé, kamarádi, i díky vám jsem prožil skvělý a inspirativní život až do aktuálních 50+5 let.
Proto bych byl rád abyste se na oslavě 22.9.2023 v Bernard Bar, Svatopetrská 35/7, Brno - Komárov výborně bavili, výhradně na můj účet!
Pokud by někdo z vás měl nutkání přinést věcné dary, poprosím vás, abyste i tak nic nekupovali a darovali spolu se mnou... Stromy jsou klíčové pro krajinu a život člověka, když produkují kyslík, regulují klima, poskytují útočiště pro zvířata a přispívají k lidskému zdraví a pohodlí v přírodě.

Nadace Partnerství
Strom je nejúčinnější nástroj, jaký máme pro přípravu na změny klimatu. Chceme jich do roku 2025 do polí, zahrad a měst dostat 10 milionů. Zatím jsme společně s vámi vysadili 3,7 milionu! Přidejte se k nám a darujte na zdravou krajinu. Váš příspěvek poputuje prostřednictvím grantů na výsadby stromů, alejí, remízků či sadů (a jejich následnou péči) do komunit po celé naší republice. Sázejte s námi – hlavou, srdcem, rukama!

Sázíme budoucnost - hlavou, srdcem, rukama!


Budoucnost našich dětí, vnuků, rodných obcí, krajiny a domova máme ve svých rukou. Dobré místo pro život ale potřebuje péči a ochranu. Stromy jsou pro to jedny z nejpřirozenějších pomocníků. S vaší podporou jich chceme v naší zemi do roku 2025 vysázet deset milionů. A pečovat o ně tak, abychom nepřišli o jediný z nich. 

Pomozte svým příspěvkem v jakékoliv výši výsadbě stromů. My Vaše dary rozdělíme mezi komunity lidí, kteří je promění ve stromy do krajiny.

Darujte pro odolná města a zdravou krajinu, nebo si pořiďte jeden z našich DOBROBRAZŮ. Umožníte tak vysazení jednoho listnatého stromu a k tomu získáte tisková data a svolení k reprodukci působivého obrazu s tématikou stromů včetně dárkového certifikátu.

Vaše dary jsou investicí do budoucnosti.

Kam vaše pomoc směřuje? 

Strom, to nejsou jen náklady na sazenici. Vždy víte, na co vaše dary putují. Garantuje to Nadace Partnerství, koordinátor iniciativy. Již přes 30 let pomáháme lidem a přírodě. Pomáhejte s námi. Děkujeme!
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace Partnerství, projekt: Sázíme budoucnost