Michal Šimek: Dárcovská výzva pro projekt Středa, v Popalkách den pomoci popáleným přímo v nemocnici.

Společně s Popálkami přes Alpy k moři

vybíráme od 14.8.2023
130 690 Kč
vybráno 131 % z 100 000 Kč

zbývá

41 dní

přispělo

61 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Parta osmi lidí putuje na kolech ze Žďáru nad Sázavou do přístavního města Grado v Itálii. Nejenom cestou se budou snažit vybírat peníze pro Popálky. 
V příštím roce slaví Popálky 10 let od svého vzniku, proto jsme se rozhodli opět podpořit děvčata při našem cyklistickém toulání. Novinkou je, že nebudeme vybírat pouze po dobu našeho putování na kolech přes Alpy, ale až do 15. června 2024, kdy se bude konat Charitativní akce a kde chceme Popálkám finanční dar předat. Věříme, že velikost celkového daru přispěje, nejenom k úspěšnému chodu akce, ale především k výraznému zvětšení výtěžku, který potažmo pomůže všem, kteří potřebují pomoc Popálek. 
Popálky o.p.s.
Nemocnice není zrovna místo, kde bychom chtěli být. Popálení také nechtěli, stalo se a v nemocnici jsou... Důležité je pro ně vědomí, že na následky zranění teď, ale i po propuštění z lékařské péče, nebudou sami. Je tady organizace Popálky, která nabízí pomoc. Pomozte spolu s námi popáleným i jejich blízkým vyrovnat se s následky úrazu.
Od vzniku Popálek pravidelně jednou týdně působíme ve FN Brno na Klinice popálenin a plastické chirurgie. Individuální poradenství zde poskytuje naše paní ředitelka, Jana Lacinová, která má s popáleninovým úrazem vlastní zkušenost. Z toho důvodu dokáže lépe vzbudit důvěru pacientů a odpovědět na jejich otázky týkající se života po úraze. Tím, jak tuto situaci sama zvládla, je pro ně inspirativní. 

Nedílnou součástí našeho působení v nemocnici je spolupráce se zdravotnickým a lékařským personálem, se kterým konzultujeme konkrétní zdravotní dotazy pacientů. 

Každý rok v nemocnici navážeme kontakt s cca 450 klienty (zahrnuje popálené děti, dospělé, jejich rodinné příslušníky). Snažíme se mít pro ně pochopení, dodat jim odvahu a sebejistotu v jejich nelehké situaci.

Děkujeme, že také díky vám budeme moci popáleným a jejím blízkým i nadále pomáhat. 

 


Na dobrou věc není nikdy škoda přispět 🌟😊

Renata Havlíková
3 333 Kč

Jste borci, držím palce

Marián Jauernik
1 000 Kč

Úctyhodný počin! 👏

Radka Štočková
1 000 Kč

Jste machři

Tomáš Vránek
1 000 Kč

Jste borci, jako důchodce alespoň symbolická částka :-)

Bohumil Trávník
300 Kč

Hodně štěstí!

Ida Vokurková
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Popálky o.p.s., projekt: Středa, v Popalkách den pomoci popáleným přímo v nemocnici.