Marta Kroča Bryndová: Dárcovská výzva pro projekt Pomáhejme zraněným živočichům v nouzi

Oslavte narozeniny s Martou a pomozte tím naší přírodě!

vybíráme od 20.7.2023
25 010 Kč
vybráno 64 % z 39 000 Kč

přispělo

36 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Slavím narozeniny a chci, abyste byli u toho! Společně pomůžeme jednomu zraněnému divokému zvířeti, které vypustíme zpět do volné přírody. A to vše na Huslíku! Vaše příspěvky budou věnovány na péči o zvířecího pacienta, který bude pomoc potřebovat. Půjdete do toho se mnou?
Ráda pomáhám, asi to bude tím, že jsem se narodila ve znamení Raka. Narozeniny jsou pak pro mě skvělou příležitostí, jak propojit oslavu s dobročinností. Budu nadšená, pokud do toho půjdete se mnou. Rozhodla jsem se, že podpořím péči jednoho zraněného živočicha ze záchranné stanice Huslík, kterého pak společně vypustíme.


Bude to poštolka, majestátná káně, kolonie netopýrů, páreček ježků nebo něco nečekaného? To bude záležet také na Vás. :) Děkuji za Vaši podporu!

ZO ČSOP Polabí
Každý rok se do záchranné stanice Huslík dostane více než 2000 zvířat, která byla zraněna v důsledku lidské činnosti (automobilová doprava, sloupy elektrického vedení, zemědělství,...) Pomozte vrátit více než 65 % z nich zpět do volné přírody. Společně chráníme naši přírodu.


Záchranná stanice Huslík spolu s Vámi pomáhá již více než 30 let živočichům v nouzi. Každý rok ošetří přes 2000 zvířat, v loňském roce se jich téměř 1500 vrátilo zpět do volné přírody. A to i díky Vám. Děkujeme.

Bez Vaší pomoci se neobjedeme. Každý příspěvek pro nás znamená důležitou podporu, díky níž můžeme zraněným zvířatům poskytnout dostatečnou péči. Staráme se o zvířata z východní části Středočeského kraje (Nymburk, Kolín, Český Brod, Lysá nad Labem, Brandýs nad Labem,Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště) a části Královéhradeckého kraje (Jičín, Nový Bydžov a část Hradce Králové).

Náklady na měsíční péči o jednoho živočicha se pohybují od 1 000 Kč do několika desítek tisíc.


  • Pečujeme o zraněné živočichy v záchranné stanici s cílem vypustit je zpět do volné přírody
  • Realizujeme záchranné chovy ohrožených druhů živočichů
  • Staráme se o prostředí a zvyšujeme biodiverzitu, aby se zvířata měla kam vracet
  • Vzděláváme děti i dospělé a seznamujeme, jak zraněním zvířat předcházet 

Největší počty zvířat se k nám dostávají v jarních a letních měsících. Velkou část tvoří mláďata, krmení u savců probíhá každé 3 hodiny, u ptáčat i každých 15 minut od ranního rozbřesku do setmění.


Více než 60 % přijatých živočichů tvoří ptáci a stejné procento i mláďata, která bývají zraněná nebo přijdou o své rodiče. Na obrázku mládě kulíka říčního.

Podpořit můžete i jednotlivá zvířata. Stačí přejít na naše darovací stránky a zakoupit stravenku pro Vašeho oblíbence: https://davejsmysl.huslikcsop.cz/



👍🏻❤️

Veronika Schillerová
500 Kč

Marti, krásné narozeniny a hlavně ať se daří v úžasném, ale náročném povolání, které sis zvolila...kéž máte co nejméně pacientů potřebujících vaši péči...kéž mohou žít všechny bytosti volně, ve zdraví a hojnosti...a kéž si lidé uvědomí, co je důležité...❤

Hana Herelová

Pojďme společně podpořit návrat zraněného divokého zvířete zpět do přírody. Děkuji, že jste v tom se mnou. Těším se na společnou oslavu a vypouštění. ❤

Marta Kroča Bryndová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ZO ČSOP Polabí, projekt: Pomáhejme zraněným živočichům v nouzi