Martin Holeš: Dárcovská výzva pro projekt Jeden den doma

PADE UŽ JSME DALI, DÁME SPOLEČNĚ 100 . . . ?

vybíráme od 4.7.2023
81 550 Kč
vybráno 82 % z 100 000 Kč

přispělo

30 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
S velkou radostí přijímám, že ve svém životě disponuji vším, co mi přináší štěstí - ohromně úžasnou rodinou a skvělými přáteli. Nicméně, chtěl bych tuto radost sdílet s ostatními a pomoci těm, kteří to potřebují více než já. Proto vás srdečně zvu, abyste se připojili ke mně a společně rozšířili radost. Místo tradičních hmotných a zážitkových dárků pro oslavence jsem se rozhodl vytvořit sbírku na podporu Mobilního hospicu Ondrášek. Bude mi velkým potěšením, když se k této výzvě přidáte a přispějete libovolnou finanční částkou.

Chci vás pozvat k účasti na sbírce pro mobilní hospic Ondrášek a konkrétně na projektu s názvem "Jeden den doma".
Možná jste o této organizaci již slyšeli, ale dovolte mi vysvětlit, proč jsem si ji vybral a jak vaše příspěvky budou mít skutečný vliv.
Mobilní hospic Ondrášek se zaměřuje na péči o těžce nemocné pacienty, kteří se nacházejí v posledních fázích svého života. Tento projekt, "Jeden den
doma", umožňuje pacientům zůstat v pohodlí a bezpečí v domácím prostředí, zatímco poskytuje péči, podporu a úlevu jejich rodinám. Vaše příspěvky budou přímo přispívat k financování nezbytného vybavení, odborného personálu a dalších prostředků, které umožní mobilnímu hospici Ondrášek poskytovat svou hodnotnou službu. 

Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s.
Každých 2600 Kč přeměníme na jeden den odborné péče o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v domácím prostředí. Doprovázíme umírající a jejich rodiny v posledních dnech života, umožňujeme je strávit důstojně a doma, v kruhu blízkých. Zdravotní, sociální, psychologickou a duchovní péčí pomáháme rodinám, aby péči o svého blízkého zvládli a splnili mu tak přání být doma až do posledního okamžiku.
Poskytujeme péči o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v Moravskoslezském kraji. Pozornost zaměřujeme nejen na nemocné, ale také na jejich pečující a další členy rodiny. Usilujeme o to, aby se každý zúčastněný v této nelehké situaci cítil podpořený. Ročně pečujeme o cca 210 nevyléčitelně nemocných, z toho 6-8 dětí a jejich rodin.



Vše nej... a všem hlavně zdraví!
Hanys a Renča

Jan Šobra
2 050 Kč

🍀pro ty, co to potřebují! A 😘 tobě za to, že máš dobré ❤️.Rajdusáci

Karin Rajdusová
3 000 Kč

Hlavně zdraví ...

Pavel Kolář
2 600 Kč

Krásná výzva, Holešáku. Rádi jsme přispěli.
Vendula a Honza

Vendula Kučerová
1 000 Kč

Rád jsem přispěl na dobrou věc potřebným

Vladimír Duspiva
1 000 Kč

Budeme se radovat společně na oslavě. Nechť mají radost také děti, kterým osud a štěstí nepřálo.
Roman, Jitka a Bája

Roman Brandys
3 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s., projekt: Jeden den doma