Anežka Pecháčková: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc centru ARPIDA

DOTEK BLÁZNOVSTVÍ | Anežka Pecháčková

vybíráme od 3.7.2023
39 500 Kč
vybráno 198 % z 20 000 Kč

přispělo

84 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj, jsem Anežka, slečna s malým batohem a širokým úsměvem. Ráda poznávám svět. Tak, jak si v poklidu leží, i když nepozorovaně běží. Já nepoběžím, ale půjdu víc jak 800 km přes celé Pyreneje. Spojila jsem svoje síly s českobudějovickým centrem ARPIDA pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, abychom společně pomohli někoho postavit na nohy a usnadnili mu tak jeho první krůčky na dlouhé cestě za tím, aby se ve světě, jaký je dnes, mohl už zítra rozběhnout. 
Nejprve ale čeká dlouhá a náročná cesta mě. Po (menších či větších) krůčkách zdolám postupně 840 kilometrů přes celé Pyreneje, nespočet geografických i osobních hranic a kromě celé trasy si projdu i osobními výzvami. Ačkoliv si celou cestu ponesu jen na svých vlastních bedrech, díky podpoře rodiny, kamarádů a inspiraci od těch, kteří s neobyčejnou odvahou čelí každodenním výzvám, dojdu do cíle. 
Pojďme si připomenout, že společnými silami můžeme dokázat velké věci.


840 kilometru
3 divoké krajiny 
Nespočet překročených hranic 
Jedna společná cesta za odvahou

GR 11
Trasa dlouhá 840 kilomterů je nejdelší a nejnáročnější trasou, kterou jsem kdy šla. A tak se na nejintenzivnější cestu za odvahou pouštím s tím největším dotekem bláznovství. Až se vrátím, ráda Vám prostřednictvím příběhů zrekonstruuji svoji cestu. Mnohem nákladnější rekonstrukce bude ovšem nutná i v centru ARPIDA. Pojďme tedy do hromady zážitků přidat i nějaký ten finanční náklad.

Za všechny dobrodruhy, kteří chtějí také poskytnout DOBRO DRUHÝM.

Moje denní dobrodružství můžeš sledovat na instagramu:
Anežka Pecháčková

Z celého srdce děkuji
Anežka  

ARPIDA, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú.
Podpořte, prosím, činnost centra ARPIDA, z.ú., které zajišťuje komplexní péči dětem, mládeži a mladým dospělým s tělesným a kombinovaným postižením v duchu uceleného systému rehabilitace. Svým darem přispějete na modernizaci, opravu a rekonstrukci našeho centra. Děkujeme!
Centrum ARPIDA nabízí již 30 let unikátní  a jedinečnou komplexní pomoc rodinám pečujícím o děti, mladistvé a mladé dospělé osoby s tělesným  a kombinovaným postižením.
Denně využívá naše služby více než 160 uživatelů.  Dalších 2500 uživatelů ročně navštíví naše centrum v rámci  nabídky ambulantních služeb.


Sociální služby nabízí ranou péči, osobní asistenci, denní stacionář, sociální rehabilitaci, sociálně terapeutické dílny a odlehčovací služby.  Centrum ARPIDA je také zakladatelem Aditus Pro, který byl založen za účelem podpory pracovního a sociálního začlenění dospělých osob se zdravotním postižením.

Nestátní zdravotnické zařízení při centru ARPIDA  zajišťuje léčebné prostředky uceleného systému rehabilitace - fyzioterapie, ergoterapie, logopedie, hipoterapie, canisterapie, hydroterapie, akupresura a další.

Školy při centru ARPIDA sdružují mateřskou školu, základní školu, základní školu speciální, střední školu, školní družinu, speciálně pedagogické centrum a stanici zájmových činností.

Svým darem přispějete na modernizaci, opravu a rekonstrukci našeho centra. Děkujeme!

Anežka je nejlepší 💚

Honza Kocourek

Si nejlepší Anežko 😊🍀 obdivuji tě za to co si dokázala a ještě tím pomáháš 💕

Vendula Kettnerová
300 Kč

Šťastnou cestu 😘

Sofinka a Vivinka

Juhuuuuu 🤪

Nela Horáková
300 Kč

Anežko, jsi hrdinka! ❤️

Nela

Šikulka.

Drsovi z Debu

Štěpánka Drsová

Dobro na světě ještě existuje. ❤️

Verča
500 Kč

Zij tak, abys zila Anezko 🤍✌️🙏

Radka Slavickova
500 Kč

Pěkné poslední kilometry GR11, Anežko.

Karel Řepa
300 Kč

Jsi magor...krásnej magor ❤️

Martina Řezníčková
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ARPIDA, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú., projekt: Pomoc centru ARPIDA