ARPIDA, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú.


Lidé s postižením Děti, mládež, rodina

Pomoc centru ARPIDA

Podpořte, prosím, činnost centra ARPIDA, z.ú., které zajišťuje komplexní péči dětem, mládeži a mladým dospělým s tělesným a kombinovaným postižením v duchu uceleného systému rehabilitace. Svým darem přispějete na modernizaci, opravu a rekonstrukci našeho centra. Děkujeme!

vybíráme od 8.4.2019
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Centrum ARPIDA nabízí již 30 let unikátní  a jedinečnou komplexní pomoc rodinám pečujícím o děti, mladistvé a mladé dospělé osoby s tělesným  a kombinovaným postižením.
Denně využívá naše služby více než 160 uživatelů.  Dalších 2500 uživatelů ročně navštíví naše centrum v rámci  nabídky ambulantních služeb.


Sociální služby nabízí ranou péči, osobní asistenci, denní stacionář, sociální rehabilitaci, sociálně terapeutické dílny a odlehčovací služby.  Centrum ARPIDA je také zakladatelem Aditus Pro, který byl založen za účelem podpory pracovního a sociálního začlenění dospělých osob se zdravotním postižením.

Nestátní zdravotnické zařízení při centru ARPIDA  zajišťuje léčebné prostředky uceleného systému rehabilitace - fyzioterapie, ergoterapie, logopedie, hipoterapie, canisterapie, hydroterapie, akupresura a další.

Školy při centru ARPIDA sdružují mateřskou školu, základní školu, základní školu speciální, střední školu, školní družinu, speciálně pedagogické centrum a stanici zájmových činností.

Svým darem přispějete na modernizaci, opravu a rekonstrukci našeho centra. Děkujeme!

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Přeji jen to nejlepší

Erik Novák
5 Kč

Posílám Vám svoji skromnou částku a přeji klidný advent a všem hodně zdraví. A to jak Vašim dětem tak všem, kteří se podílejí na chodu centra. Jana Kuboušková

Jana Kuboušková
10 000 Kč

👍👍👍🍀🍀🍀🍀🍀

Dárce
350 Kč

😉❤

ARPIDA, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú.

🫂

Miroslav Sulek
2 000 Kč

Ať se vám daří!

Dárce
1 000 Kč

Moc děkujeme❤

ARPIDA, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú.

Malý peněžní vánoční dar :)

Věra Hronová
200 Kč

Moc děkujeme❤

ARPIDA, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú.

Za včerejší koncert s Klusem :-)

Pavlína Říhová
500 Kč

Vážený pane řediteli, s velkým pohoršením sleduji, jak naše vláda v současné době rozhazuje peníze plnými hrstmi, zatímco těm, kteří skutečně potřebují pomoci, se jim jí nedostává. Za velký nesmysl považuji "rouškovné". Jsem přesvědčen, že každý důchodce, který se chová zodpovědně, na současné korona situaci musel spíše ušetřit. Protože je to i můj (náš) případ, přijměte proto prosím toto "rouškovné". Lumír Zenkl, (Rotary club České Budějovice)

Lumír Zenkl
5 000 Kč

Dobrý den, pane inženýre,

velice si vážím Vašeho daru 5000,- Kč, ale chci Vám poděkovat i za text, který jste na webu Darujme.cz připojil. Já ze své pozice zatím situaci hodnotit nemohu a věřím, že jsou lidé v seniorském věku, kterým se nedostává a pomoc by přivítali. Ale na to by v našem sociálním systému měli být jiné nástroje. Tady s Vámi souhlasím, že většina těchto příspěvků padne mimo svůj cíl. Navíc zde cítím příchuť populismu, který neuznávám. Proto si vážím Vašeho veřejně prezentovaného názoru.
Přeji Vám i Vašim blízkým pevné zdraví a klidné a požehnané Vánoce.

S úctou a pozdravem

Marek Wohlgemuth
ředitel centra ARPIDA

ARPIDA, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú.

Přeji hodně zdaru v novém roce. Robert Plášil

Robert Plášil
1 000 Kč

Děkujeme za péči o našeho syna Vladimíra🥰 Arpida je skvělá.

Miroslav Petr
1 000 Kč