Veronika Danešová: Dárcovská výzva pro projekt Rekondiční pobyty

Jógový program pro maminy s rakovinou na rekondičním pobytu

vybíráme od 20.4.2023
8 000 Kč
vybráno 107 % z 7 500 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přátelé, je mi velkou ctít a prožívám velkou radost, když Vám mohu přiblížit svůj záměr a zároveň tím vyslovit své narozeninové přání. 
Plánuji s pacientskou organizací Maminy s rakovinou jógový pobyt na jejich rekondičním pobytu u Plzně. Pojedu z Prahy do Plzně 3.6. 2023 ráno, kde máme společně naplánovaný jógový program na sobotní den.  S jógovým programem je spojeno několik nákladů, povezu jógamatky pro 25 maminek, budu potřebovat benzín a další drobné výdaje. Dala jsem si za cíl, že pokud vyberu více jak 8.000,- Kč, přivezu maminkám 10 jógamatek jako dárek, potřebují a které plně  je do svého centra a plně je využijí. 
Dejte mi dárek k narozeninám a pošlete příspěvek na tento pobyt, který má smysl. Je to pro mě velký krok, připadá mi, že jsem skutečně našla opravdový smysl své cesty a věřím, že tenhle dárek dá smysl i Vám.
Předem moc děkuji a osobně se na Vás těším ve Vnitrobloku 2.5. 2023 večer na sklenku.
Zároveň děkuji těm, kteří přispějí a nenajdou čas se osobně setkat.

Maminy s rakovinou, z.s.
Odborný program, prostor jen pro sebe, ale také možnost přijít na jiné myšlenky, načerpat sílu, pocity sounáležitosti a souznění, to vše je cílem terapeutického pobytu pro maminky po onkologické léčbě. Maminy s rakovinou od roku 2019 pomáhají rodinám, ve kterých maminky onemocněly rakovinou.

<3 !

Markéta Lukešová

Držím palce ať záměr vyjde.

Petr Miler

Ať to klapne a maminky si pobyt užijí :)

Zuzana Janderová
1 000 Kč

Dárek od Marcely

Macík
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Maminy s rakovinou, z.s., projekt: Rekondiční pobyty