Václav Kučera: Dárcovská výzva pro projekt Hlavní dárcovský účet

Jedeme na tábor a taky kolem Prahy

vybíráme od 23.3.2023
39 985 Kč
vybráno 67 % z 60 000 Kč

přispělo

48 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přátelé, 12. dubna mi bude šedesát. A jako všichni starci, mám všechno, nic nepotřebuji, protože to do těch stočtyř doklepu s tím, co mám. A tak si říkám, že je příležitost vás požádat o prachy a nabídnout vám možnost udělat mi radost a při tom pomůžete dobré věci. Mám vás rád kamarádi. Dopředu vám všem děkuji a prosím čtěte dál.
Cílím na 60 tisíc a ke každé koruně, kterou dáte, přidám 10%. A deset procent, to zní daleko lépe, než deset haléřů, co? Pokud se mne pokusíte zruinovat a sejde se na účtu obrovská suma, budu rád.

Kdo to neví, tak dvanáct let pracuji v pražské pobočce Člověka v tísni a pracujeme tu s dětmi, které neměly takové štěstí jako já nebo vy. To myslím vážně, ty naše těžkosti, co probíráme v hospodách a na výletech jsou často ve srovnání s příběhy, které vidím v práci, takové jaksi méně těžké, lépe zvládnutelné. To fakt. Z Prahy se dostanou prakticky jen při podobných příležitostech, často třebas nemají motivaci či pojmenovaný důvod proč studovat, kam směřovat svůj život.
Ročně pracujeme zhruba se 160 dětmi (to je taková menší škola), doučujeme je, chodí k nám do předškolního klubu a do klubu pro děti a mládež a mentoring jim poskytujeme, aby se rozhlédli a našli cestu a tábory a výlety pro ně pořádáme. Prostě se snažíme, aby v sobě našly sílu a drive studovat a dostudovat. Proč? No aby se v budoucnosti uplatnili na trhu práce a v životě a ukázaly všem předsudkářům, že je to trochu jinak.
Díky vám s dětmi pojedeme na tábor a na výlety kolem Prahy a na příměstský tábor. Díky.
 
A jak to bude fungovat. Všechno, co se vybere, použijeme ve prospěch všech věkových skupin dětí a mládeže, na tábory, příměstské tábory a výlety. Někdy, tedy dost často narážíme na omezení v projektech, kdy třeba nemůžeme zaplatit vstupy nebo pronájem sportovních potřeb nebo nemůžeme koupit dětem limču nebo zaplatit jízdenku dospělému doprovodu. 
 
Vybrané peníze budou přísně alokovány na uvedený účel, nebudou použity na nic jiného.
People in Need - Člověk v tísni
Děkujeme, že chcete pomáhat s námi! Bez dárců, jako jste Vy, bychom nemohli už 30 let pomáhat doma i ve světě. Pomáháme obětem válečných konfliktů na Ukrajině a v dalších zemích. V chudých zemích Afriky a Asie budujeme zdroje pitné vody, zdravotní střediska, nebo zlepšujeme vzdělávání. Hájíme lidská práva. Pomáháme po povodních a dalších přírodních katastrofách, jako bylo tornádo na Moravě. Podporujeme děti z českých, sociálně slabších rodin ve vzdělávání. Ještě jednou děkujeme za Vaši štědrost!

Vaše příspěvky dokážeme efektivně a s minimálními provozními náklady využít přímo v terénu tak, aby přinesly skutečnou pomoc a měnily životy k lepšímu. Podpořte naši práci doma i v zahraničí a staňte se jedním z mnoha dárců Člověka v tísni.

Začněte pomáhat s námi!

Tysija, zivojo 60 Vazku!

Leytchi
2 000 Kč

Pozdě! Ale to jen proto, aby to bylo v mým a Lexovo štýlu ;) Všechno nejlepší, V!

Míša
500 Kč

Vše nej a těším se na pivo! 🙂

Dárce
300 Kč

Na tvoje zdraví a taky trochu na malé nepřátele!

Kristýna Kuhn

Všecko nejlepší :))

Vlasta Beranová

Vašíku, všechno nejlepší. Skvělý počin. Ať z toho máš radost a děti také :-)

Pavla

Nejlepsi oslava! Vsecko nejlepsi!

Julie Kochova

Hlavně, ať zazni Bedna od whisky!

Ivana T.

Víc Václavů!!Krásné narozeniny a ještě lepší tábor. L.

Lucie Poláková
300 Kč

všecko nejlepší

Marie Richterová
500 Kč

Díky Marie, jsi ta úplně nejvíc nejlepší člověk.

Václav

Václav Kučera
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: Hlavní dárcovský účet