Vojtěch Novák: Dárcovská výzva pro projekt Podpořte ty, kteří běhat nemohou!

Podpořme společně ty, kteří nemají takové štěstí jako my.

vybíráme od 9.2.2023
12 855 Kč
vybráno 64 % z 20 000 Kč

přispělo

31 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Abych inspiroval další sportovce, zaznamenávám tréninkový progres při mé cestě na IRONMAN Kärnten-Klagenfurt a při té příležitosti bych rád od svých sledujících vybral částku 20000.- na projekt spolku TREND Olomouc.
Založil jsem si instagramový účet z_hospody_na_ironmana, abych inspiroval další sportovce, zaznamenávám tréninkový progres při mé cestě na IRONMAN Kärnten-Klagenfurt a při té příležitosti bych rád od svých sledujících vybral částku 20000.- na projekt spolku TREND Olomouc. Moc děkuji za jakýkoliv příspěvek.

Vytvořil jsem nový instagramový účet, kde se budu snažit sdílet svoje zážitky a dojmy z přípravy na Ironmana a u toho propagovat dárcovskou výzvu.

Založení výzvy

SPOLEK TREND VOZÍČKÁŘŮ OLOMOUC
Pomoci můžete zakoupením registrace na závody RunCzech běžecké ligy v rámci projektu "Běž pro dobrou věc" nebo příspěvkem přes "Darujme.cz." Podpoříte tak aktivity u nás ve Spolku Trend vozíčkářů Olomouc, kde od roku 1994 usilujeme o podporu lidí s těžkým tělesným postižením prostřednictvím sociálních služeb, aktivizačních činností a sociálního podnikání.

Proč podpořit právě nás?


Spolek Trend vozíčkářů je neziskovou organizací poskytující sociální služby a působící v Olomouckém regionu od roku 1994. 
Od roku 2015, kdy jsme byli organizací RunCzech vybráni a za což jsme velice rádi, působíme jako hlavní charitativní partner závodu Mattoni 1/2Maraton Olomouc v rámci projektu "Běž pro dobrou věc." 

Klíčovou službou je osobní asistence pro osoby s tělesným a kombinovaným postižením, která pomáhá v tom, aby naši klienti mohli zůstat ve svém přirozeném prostředí a žít plnohodnotným a aktivním životem.
Službu osobní asistence poskytujeme lidem s tělesným a kombinovaným postižením. Měsíčně naši osobní asistenti věnují až 1 000 hodin péče našim klientům, kteří by bez této pomoci byli odkázáni na péči v ústavním zařízení či pomoc rodiny. Snažíme se o to, aby služba osobní asistence byla poskytována na profesionální úrovni, ale zároveň cenově přijatelná pro naše uživatele (130,- Kč/h). 
 
Kromě osobní asistence poskytujeme také další sociální služby: 
• sociální rehabilitaci - Cílem služby je vyrovnávat příležitosti pro zařazení do společnosti a do otevřeného trhu práce.
• odborné poradenství – zodpovídáme dotazy ze sociální oblasti, z oblasti psychologického poradenství a poradenství v oblasti sexuality osob se zdravotním postižením
• půjčovnu kompenzačních pomůcek - pokud Vy nebo někdo blízký potřebuje zapůjčit vozík nebo jinou pomůcku, neváhejte se na nás obrátit

Pro naše klienty plánujeme spoustu volnočasových aktivit - zde zmíníme unikátní kurzy sebeobrany pro lidi na vozíku

Díky našemu sociálnímu podnikání, které se skládá ze dvou sekcí - digitalizace (elektronický převod papírových ekonomicko-správních, historických nebo uměleckých archivních dokumentů) a virtuální kanceláře (zpracováváme veřejné zakázky na elektronických tržištích v rámci nákupu a prodeje kancelářských potřeb, zejména cartridge a tonery),  dáváme práci 23 zaměstnancům se zdravotním znevýhodněním.

Naši organizaci v rámci projektu "Běž pro dobrou věc" dlouhodobě podporuje jedna z nejlepších českých vytrvalostních běžkyň - paní Petra Kamínková, které tímto velice děkujeme.


 

Pro dobrou věc :)

Dárce
300 Kč

Vojto, makej 😉 a děkuji ti za tuhle výzvu, děkuju za tvý srdce na pravém místě ❤️ j.

Jaroslava Zelená

Vojto makej 😉

Jiří Peňaška

Ať dobře poslouží 😎

Viktor Misiarz
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
SPOLEK TREND VOZÍČKÁŘŮ OLOMOUC, projekt: Podpořte ty, kteří běhat nemohou!