Vendula Kelbichová: Dárcovská výzva pro projekt Tým odvahy

SALOMON Ještěd 24 Winter - Ve dne, v noci, co nejvíc kilometrů za 24 hodin v zimě na Ještědu

vybíráme od 13.1.2023
6 600 Kč
vybráno 66 % z 10 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Tento typ závodů vůbec nepatří k mým oblíbeným. Běhá se do zblbnutí pořád jeden okruh (i když zabere 1,5 až 2h) a je to opravdu hodně dlouhé. Konkrétně s tímto závodem mám nevyřízené účty (před třemi roky jsem to hodně brzy zabalila ...). Letos chci dát odvetu a pokusit se o 10 okruhů. Kdybych to měla běžet jen tak pro nic za nic, nemělo by vůbec význam to absolvovat. Ovšem, když se tím pokusím pomoci nemocným dětem, získá to úplně jiný rozměr. Proto jsem se rozhodla opět spolupracovat s neziskovou organizací Bátor Tábor, která pořádá terapeutické tábory pro děti s vážným onemocněním. Dodává odvahu tam, kde je potřeba. A tato myšlenka se mi moc líbí. Podpořte mojí i jejich odvahu příspěvkem na Darujme.cz. Já získám motivaci pro zdolání výzvy a váš příspěvek pomůže ke splnění snů dětí, které takové štěstí v životě neměly. Osobně přispěju 100Kč/okruh. Sport a pomoc ostatním jdou u mě ruka v ruce. 10 let jsem ve výjezdové jednotce sboru dobrovolných hasičů v Jirkově. Díky sportu (běh, crossfit, box, cyklistika) mohu tuto práci dělat, neboť vyžaduje dobrou fyzickou i psychickou kondici a obojí získávám díky sportu. Celá řada amatérských i profesionálních sportovců pomáhá a uskutečňuje se řada charitativních sportovních akcí. Některé z nich pomáhají handikepovaným se zapojením se mezi zdravé. S Týmem odvahy, týmem nadačního fondu Bátor Tábor Česká republika (zde přidat odkaz: https://www.batortabor.cz/),  jsem začala spolupracovat v létě 2022, kdy jsem zaběhla svou největší výzvu (Moravský Ultra Marathon - 7 marathonů v 7 po sobě jdoucích dnech). Myšlenka, že to běžím pro něco užitečného mi dodávala spoustu energie. Přispěli jste více než 12000 Kč a já si doběhla mezi ženami pro 2. místo :-).   
Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika
Tým Odvahy pomáhá sportem již od roku 2014. Odvážné běžecké výzvy našich podporovatelů spojujeme s pomocí dětem s vážným onemocněním. Plánujete letos se postavit sportovní výzvě čelem a chcete pozvat své přátelé, aby Vás v ní podpořili a zároveň přispěli na dobrou věc? A nebo rádi podpoříte naše odvážné sportovce a darujete libovolnou částku Nadaci Spolu s odvahou (součástí Bátor Tábor rodiny)!
Posláním Nadace Spolu s odvahou (součástí Bátor Tábor rodiny) je sloužit vážně nemocným dětem a jejich rodinám. Setkáváme se s nimi v nemocnicích, pomáháme jim vrátit se do života prostřednictvím terapeutických táborů a držíme je za ruce při návratu do školy. Cílem našich programů je zmírnit duševní zátěž, která s vážnou nemocí souvisí.
Všechny naše programy jsou zdarma a jsou vytvořeny tak, aby rozvíjely dovednosti, které jsou potřebné k úspěchu v životě.





Nadace Spolu s odvahou (v Maďarsku a Polsku: Nadace Bátor Tábor nebo-li Tábor odvahy) funguje ve čtyřech zemích a je jediným táborem svého druhu ve Střední Evropě. Je taky součástí mezinárodní organizace Serious Fun Children’s Network – světového sdružení táborů pro děti s vážnou nemocí, které v roce 1988 založil herec Paul Newman.

Běžci Týmu Odvahy v minulých letech:



Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika, projekt: Tým odvahy