Petr Vacek: Dárcovská výzva pro projekt Sbírka na podporu samoživitelek a samoživitelů

#NENECHÁM SI státní příspěvek na elektřinu a POŠLU HO DÁL

vybíráme od 17.11.2022
7 000 Kč
vybráno 2 % z 350 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Stát se rozhodl přispět v listopadu nám všem na boj s vysokými cenami energií, většině částkou 3.500,- Kč. Co mu trochu pomoci ty rozpočtové výdaje rozdělit efektivněji?
Stát se rozhodl přispět v listopadu nám všem na boj s vysokými cenami energií. Bez ohledu na výši příjmů, na výši spotřeby, na cenu elektřiny, kterou platíme. Bylo to prý nejjednodušší co mohl udělat. No pomáhat plošně nemá moc smysl. Jsou rodiny, které si toho ani nevšimnou a jsou rodiny, kterým takovýto příspěvek moc neřeší. #NENECHÁM SI ho a pošlu ho rád dál - rodinám samoživitelů a samoživitelek, na něž vysoké ceny dopadají velmi citelně. Kdybyste chtěli také pomoci efektivněji rozdělit tyto státní peníze, připojte se :-)
Charita Česká republika
Přišli o práci, mají nižší příjmy, řada z nich bojuje o udržení střechy nad hlavou, přesto se každý den snaží vytvářet domov svým dětem. Samoživitelky (a samoživitelé) patří mezi ty, které současná situace spojená s pandemií koronaviru zasáhla nejcitelněji. Svým darem pomůžete přímo těm, kteří to nejvíc potřebují. Děkujeme!
Letošní pandemie změnila život každému. Nejvíce však její důsledky pociťují ti nezranitelnější. Mezi ně patří i rodiče – samoživitelé. Někteří z nich přišli ze dne na den o práci. A často se dostávají do situace, kdy přemýšlejí, zda vydat peníze na jídlo, energie či nájem, protože na zaplacení všeho prostě nemají. Rezervy, pokud nějaké měli, vyčerpali na jaře při první vlně pandemie. Teď se nedostává na dětské oblečení, léky nebo třeba i brýle. 
 

Sbírka je úředně registrovaná veřejná sbírka a pokud do ní přispějete převodem na účet nebo přes portál Darujme.cz, je dar daňově uznatelným nákladem. Stačí vyplnit žádost o vystavení potvrzení. Děkujeme!

Pokud Vás zajímá pravidelné dárcovství, přidejte se k Dobročinným
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Charita Česká republika, projekt: Sbírka na podporu samoživitelek a samoživitelů