MEWA Textil-Service s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt Z okraje společnosti být zpět její součástí!

Podpořme Azylový dům v Horních Počernicích

vybíráme od 14.11.2022
13 100 Kč
vybráno 66 % z 20 000 Kč

přispělo

15 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Sbírka pomoci rodinám, které svůj domov ztratily, a nalezly svůj dočasný domov v azylovém domě v Horních Počernicích


Středisko křesťanské pomoci Horní Počernice je nezisková organizace, jejíž vizí je, aby v zájmu dětí žily rodiny pohromadě. Poskytuje přechodné ubytování a podporu rodinám ohroženým ztrátou bydlení. Pracuje s programem rozvíjejícím dovednosti a návyky potřebné k běžné integraci do společnosti. Od roku 1999 pomohlo více než 2600 rodinám.
 
Pojďme my, zaměstnanci společnosti Mewa, finančně podpořit azylový dům, který se nachází kousek od naší společnosti. Vybranou částku od nás zaměstnanců firma Mewa zdvojnásobí!

Domov je pro mnohé z nás nejdůležitější místo v životě, a proto středisko poskytuje přístřeší a zázemí rodinám, které ho ztratily. Během pobytu v azylovém domě jsou rodiny podporovány na jejich k cestě k samostatnosti a návratu zpět do společnosti.

Azylový dům Střediska křesťanské pomoci je kapacitně největším zařízením v České republice a jediným, které poskytuje ubytování velkým, až osmičlenným rodinám. Zázemí u nás najdou i samotní otcové s dětmi.
 

Středisko křesťanské pomoci Horní Počernice
Středisko křesťanské pomoci Horní Počernice je nezisková organizace, jejíž vizí je, aby v zájmu dětí žily rodiny pohromadě. Poskytujeme přechodné ubytování a podporu rodinám ohroženým ztrátou bydlení. Pracujeme s programem rozvíjejícím dovednosti a návyky potřebné k běžné integraci do společnosti. Od roku 1999 jsme pomohli více než 3500 rodinám.

I V NOUZI MÁ RODINA ZŮSTAT POHROMADĚ


Domov je pro mnohé z nás nejdůležitější místo v životě, a proto poskytujeme přístřeší a zázemí rodinám, které ho ztratily. Během pobytu v azylovém domě je podporujeme na jejich k cestě k samostatnosti a návratu zpět do společnosti.

Azylový dům Střediska křesťanské pomoci je kapacitně největším zařízením v České republice a jediným, které poskytuje ubytování velkým, až osmičlenným rodinám. Zázemí u nás najdou i samotní otcové s dětmi.
 
Pomáháme rodinám zůstat pohromadě a být zpět součástí společnosti.

To se nám daří díky podpoře partnerů a dárců, kteří nás pravidelně podporují.

Více informací o našich službách na stránkách www.skphopo.cz



Krásné Vánoce a vše nejlepší do nového roku přeje Vozový park Mewa

MilošPavelBretaMartinPetr Vozovypark
3 000 Kč

Vše nejlepší v novém roce přeje Sklad Mewa Horní Počernice

GabiMilošVaclavDominik Sklad
1 000 Kč