Lewis Whittaker: Dárcovská výzva pro projekt Vracíme divoká zvířata do přírody - pomoc pro zvířecí marody

Pochod pod hvězdami za záchranu zvířat

vybíráme od 31.10.2022
9 350 Kč
vybráno 94 % z 10 000 Kč

přispělo

22 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme Anna a Lewis a zúčastníme se nočního pochodu na Milešovku (30km), který se pořádá 4. listopadu. Účast na tomto pochodu chceme využít k charitativnímu peněžnímu výběru pro ČSOP VLAŠIM, náš finanční cíl je 10.000,- Kč či více.
Český svaz ochránců přírody Vlašim je tradiční ochranářská organizace, která se stará o přírodní a kulturní dědictví na Podblanicku a v okolí. Provozuje Záchrannou stanici pro živočichy a ParaZOO v centru města Vlašimi. Stará se o lokality chráněných druhů rostlin a živočichů, vysazuje aleje, vzdělává děti i dospělé pro ochranu životního prostředí.

Náš pochod začne 4. listopadu kolem 14ti hodin z ústecké Univerzity UJEP a skončí kolem půlnoci na Milešovce (837 m.n.m). Zde se můžete podívat na naši plánovanou trasu.

Peníze získané z tohoto pochodu podpoří hlavně k blahobytu zvířat a záchrannou činnost ČSOP VLAŠIM. Fond bude zásadně použit pro návštěvy veterináře, léky, jídlo, ubytování zvířat, pohonné hmoty pro záchranářské vozy a další.

"Doufáme, že nás podpoříte při dosahování našeho stanoveného finančního cíle"
Mockrát děkujeme!
Anna + Lewis
ZO ČSOP Vlašim
Každoročně projdou rukama ošetřovatelů v Záchranné stanici pro živočichy Vlašim stovky zvířat. Letos už jich je téměř na 900, kterým jsme pomohli v nouzi a celou řadu jich navrátili do přírody. Jakákoliv částka se počítá a pomůže, přidej se k nám!
Podpoř práci záchranné stanice pro živočichy a dej zvířatům druhou šanci na život v přírodě. Díky příspěvkům pomůžeme více zvířatům v nouzi a poskytneme jim lepší péči.

Diky za organizaci, za vsechna zviratka, co potrebuji pomoci:-)

Tereza Břínková
500 Kč

Skvělá práce!! :)

Marie Svěchotová

Stastny a bezpecny pochod!

Petr Zich
500 Kč

Good Luck, don't get lost :)

David Sutton

Thank you everyone, for your support :)

Lewis Whittaker

Moc všem děkujeme za podporu! :)

Anna Oberhelová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ZO ČSOP Vlašim, projekt: Vracíme divoká zvířata do přírody - pomoc pro zvířecí marody