katka Švejnohová: Dárcovská výzva pro projekt ZA DŮSTOJNÉ ODCHÁZENÍ

Dejte si se mnou narozeninovou sklenku III.

vybíráme od 28.9.2022
3 500 Kč
vybráno 350 % z 1 000 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
 SLAVÍM!!!
 a moje jedno velké narozeninové přání je, kdybyste si vy všichni, co mi chtějí popřát , dali se mnou jednu virtuální narozeninovou sklenku...protože každá tahle virtuální sklenka možná splní přání těm, kteří by rádi oslavili ty své narozeniny doma a ne v nemocnici...každá sklenka v hodnotě 100kč jde na účet Hospice Dobrého Pastýře. A první sklenka je samozřejmě na mě, ať si můžete přiťuknout, byť jen na dálku :-)
Děkuju Vám za to z celého srdce!
Mám narozeniny a z téhle sbírky se stala taková moje narozeninová tradice.
Jak většina z Vás ví, tak já už svůj nejnej narozeninový dárek dostala....před 11 lety se mi na ty moje narozeniny narodila Majda a to je dáreček na celý život, ten už nic v životě nepřebije.
Každý rok v ten svůj den,  a nejen v ten, dostávám to nejhezčí, co si můžu přát. Vidět svou dceru růst a být u toho, jak se raduje anebo  je smutná, je pro mě obrovský dar. A čím je člověk starší, tím si uvědomuje, že je právě tohle mnohem víc, než nová kabelka či parfém..  A tak to my rodiče prostě máme, jsme rádi, že jsme "u toho".
Můj taťka letos už počtvrté u toho nebude, už nezvolá a neřekne mi "Kačenko, drndo moje, všechno nejlepší"  I po těch čtyřech letech je to pořád divný pocit.
Za ty čtyři roky se změnila spousta věcí, třeba i to, že Hospic Dobrého Pastýře, který nám pomohl se o taťku starat do posledních chvil doma a naše mamka s jejich pomocí to celé zvládla bravurně, otevřel Centrum Péče Čerčany  a nadále poskytuje nespočet služeb, které pomáhají s důstojným odcházením právě v domácím prostředí.   
A tak moje jedno velké narozeninové přání je, kdybyste si vy všichni, co mi chtějí popřát , dali se mnou jednu virtuální narozeninovou sklenku...protože každá tahle virtuální sklenka možná splní přání těm, kteří by rádi oslavili ty své narozeniny doma a ne v nemocnici...každá sklenka v hodnotě 100kč jde na účet Hospice Dobrého Pastýře. A první sklenka je samozřejmě na mě, ať si můžete přiťuknout, byť jen na dálku :-)
Děkuju Vám za to z celého srdce!
Kačka
TŘI, z.ú.
Váš příspěvek bude použit na provoz budovy, obnovu zařízení a materiální zabezpečení Hospice Dobrého Pastýře.
Zestárneme, budeme umírat, zemřeme.  Někteří odejdeme předčasně v důsledku nevyléčitelného onemocnění. Všichni si přejeme, aby se to stalo důstojně.

Zapojte se do kampaně Hospice Dobrého Pastýře „Za důstojné odcházení“ a vyjádřete tak sounáležitost s těmi, kteří nás v tuto chvíli opouští. 

Děkujeme!

Kaçi jsi úžasná a zdraví

Ludmila Jauernigová
100 Kč

Na zdravi, Kacenko!

Klara Curdova
100 Kč

Klárko, moc děkuji a na zdraví, máme jen jedno. Moc si té Vaší sklenky vážím!

katka Švejnohová

Vše nejlepší k narozeninám oběma a v hospici všem veliké díky ... (zvu rovnou na lahvinku dobrého vínka... 😉)

Jana Šmídová
500 Kč

Milá Jani,
pááni, já neskutečně moc děkuji a věřím, že všichni v Čerčanech by si nejednu lahvinku zasloužili. Ať se Vám daří a já opravdu ze srdce děkuji a jsem si jista, že ta lahvinka od Vás důstojně někomu pomůže !

katka Švejnohová

Přejeme Vám s manželem vše nejlepší k narozeninám. Máme v Hospicu maminku a jsme rádi jak se tam o ni staráte.. díky za vše .. jste úžasní, neuvěřitelně empatičtí, trpěliví a laskaví.. moc moc děkujeme

Anna Husáková

Milá Aničko,
moc Vám i Vašemu muži děkuji, jsem si jista, že Vaše maminka je v těch nejlepších rukách, tak jako byl náš taťka. Opatrujte se a přeji hodně sil na to všechno . Děkuji moc!
katka

katka Švejnohová

Na zdraví a důstojnost 🥂

Romana Gajtandžieva
200 Kč

Katko, všechno nejlepší k Tvým narozeninám a na zdraví :-)

Martin

moc děkuju a snad si ťukneme i naživo!

katka Švejnohová

Tak na vás obě! :-)

Sarka Berankova

děkuju Šárko....zítra popřeju zas já :-)

katka Švejnohová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
TŘI, z.ú., projekt: ZA DŮSTOJNÉ ODCHÁZENÍ