Tomáš Znamenáček: Dárcovská výzva pro projekt Provoz regionálních novin Ohlasy

Videorozhovory s volebními lídry

vybíráme od 5.8.2022
20 150 Kč
vybráno 101 % z 20 000 Kč

přispělo

36 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Víte už, koho budete volit v podzimních boskovických komunálních volbách? Abychom vám pomohli rozhodnout se (anebo své rozhodnutí přehodnotit…), natočíme pro vás videorozhovory s lídry všech deseti kandidátek, které se v Boskovicích uchází o voliče.
Deset lídrů, tři kamery, dva mikrofony, týden natáčení a nespočet hodin práce pro moderátora, kameramany, zvukaře i střihače. Komunální volby jsou pro regionální novináře svátek i extrémní vytrvalostní sport. Těšíme se, že pro vás stejně jako v roce 2014 a v roce 2018 natočíme videorozhovory se všemi lídry boskovických kandidátek. A nejenže se budete moci na rozhovory podívat – vydáme je i v našem podcastu, takže pokud dáváte přednost poslechu, máte ho mít. Všechna ta legrace ale něco stojí, konkrétně v tomhle případě kromě hromady práce taky hromadu techniky. Přispějte nám, ať máme kromě pocitu dobře odvedené práce taky pocit dobře zaplacených složenek!
Ohlasy, z.s.
Chceme nadále na Boskovicku udržet kvalitní, nezávislou a zajímavou novinařinu, chceme vám dál přinášet ověřené informace o dění v regionu, jeho historii, krajině a zajímavých lidech.

Proč platit?

Články na webu jsou dostupné každému, takže pokud platit nechcete, nemusíte. Pokud se ale nenajde dostatek platících čtenářů (a zatím nenašel), Ohlasy zaniknou. Zatím existují díky dobrovolné práci a tunelování několika rodinných rozpočtů, ale tento model není udržitelný. Pokud v Ohlasech aspoň několikrát do měsíce najdete zajímavý článek, zvažte, jestli vám taková služba stojí alespoň za pár desetikorun měsíčně. Abychom přežili, potřebujeme od čtenářů ročně vybrat aspoň 200 tisíc.

Nevystačíte si s příjmy z reklamy?

Inzerce je pro nás důležitý zdroj příjmů, ale kdybychom neměli žádný další, nejsme schopni udržet ani základní provoz Ohlasů, natož abychom mohli důstojně odměnit externí autory nebo se rozvíjet.

Proč web nezamknete jen pro platící?

Aby noviny fungovaly tak, jak mají, musí být veřejně přístupné. Chceme, aby si je mohl přečíst každý, třeba i náhodný kolemjdoucí nebo někdo, kdo dané téma hledal pomocí webového vyhledávače. Nevíme, jestli budou Ohlasy fungovat bez zamykání, ale víme jistě, že zamknuté by nefungovaly.

Díky za vaši práci.

Tomáš Marvan
500 Kč

Rozhovory mě velmi překvapily kvalitou z vasi novinářské strany.už méně mě potěšila úroveň vyjadřování rady leaderu,ale to je na jinou debatu 😂

Jan Trna
1 000 Kč

Děkujeme :)

Petr Zvěřina

Děkuji za rozhovory :)

Vlastimil Slaný
300 Kč

dar pana Karla

Tomáš Trumpeš
200 Kč

Díky, má to smysl.

Petr Vitouch

Ťukněte taky dopravu ve městě a dopravní obslužnost regionu, prosím ;)
Díky!

Karel Trnečka
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Ohlasy, z.s., projekt: Provoz regionálních novin Ohlasy