Radka Besedová: Dárcovská výzva pro projekt Podpořte provoz lesní MŠ Pod Lipami

Pískoviště do lesního klubu

vybíráme od 25.6.2022
7 100 Kč
vybráno 142 % z 5 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj, znáte už lesní klub Pod Lipami u Chebu? Vedou ho tři skvělý ženský, který si s jeho založením a rozběhem daly hodně zabrat. Teď by tu chtěly vybudovat parádní velký pískoviště, aby měly děti dost prostoru pro své velké projekty. Chtěla bych je touto výzvou v jejich práci podpořit. Pokud je vám tahle organizace a lidi kolem ní sympatičtí, přihoďte taky něco do sbírky a podpořme je na jejich cestě společně. Děkuju Radka :)
 Více informací o lesním klubu a jeho plánech do budoucna najdete na jejich webovkách tady:
https://lesni-klub-pod-lipami-cheb.webnode.cz/
a nebo na FB:
https://www.facebook.com/lesniklubpodlipami
a hlavně v události zde:
https://www.facebook.com/events/684629216111918/?active_tab=discussion

Nebo si můžete "benefičně" zakoupit jednu z autorských fotografií Pavla Hanzlíka (alias Pavel Úšovický Photographer) - více zde:
https://lesni-klub-pod-lipami-cheb.webnode.cz/l/beneficni-prodej-fotografii/

A kdo by chtěl přispět k transformaci klubu na lesní MŠ můžete zadat pravidelnou měsíční platbu na projekt "Podpořte provoz lesního klubu Pod Lipami" zde:
https://www.darujme.cz/projekt/1205847

Vaše příspěvky poputují skrze tento portál, kde právě běží projekt "Podpořte provoz lesního klubu Pod Lipami" přímo na účet spolku Pod Lipami z. s.

Moc děkuju všem zapojeným Radka :)
Lesní mateřská škola Pod Lipami, z. s.
Lesní školku pro děti ve formě lesního klubu v Chebu provozuje spolek Lesní mateřská škola Pod Lipami, z.s. od školního roku 2021/2022. Spolek poskytuje předškolní vzdělávání dětí dle konceptu lesních mateřských škol. V létě organizuje příměstské tábory, plánuje i vzdělávací akce pro veřejnost. Váš dar tak pomůže zabezpečit provoz lesního klubu, ale i další činnosti spolku.
KDO JSME
Semínko lesního klubu bylo na jaře 2021 zaseto třemi ženami, jež se rozhodly nabídnout rozšířenou možnost předškolního vzdělávání dětí v Chebu (dle konceptu lesních MŠ). 
Založily jsme proto spolek Pod lipami, z.s., a od té doby usilujeme o vybudování lesní mateřské školy a rozvoj místní komunity.
Začaly jsme založením lesního klubu, který je od září 2021 v provozu. Od školního roku 23/24 se stáváme lesní mateřskou školou zapsanou v rejstříku MŠMT. V létě organizujeme příměstské tábory, v plánu jsou i akce/ workshopy pro širokou veřejnost.


PROČ SBÍRKU ORGANIZUJEME
Máme za sebou úspěšnou sbírku na vybudování celoročního zázemí, které jsme s dětmi potřebovaly. Množí se nám však dotazy na další podporu od dárců, a tak spouštíme sbírku novou, opět touto formou, tentokráte na samotný provoz lesního klubu, ale i činnost spolku. Chceme být stabilní organizací, která se může dál rozvíjet.


NA CO KONKRÉTNĚ VYUŽIJEME VYBRANÉ FINANCE
Náklady na provoz klubu jako mzdy průvodců, vzdělávání či vybavení a pomůcky, ale i další režijní náklady. Provoz klubu a dalších aktivit (tábory, akce pro veřejnost) je plně závislý na měsíčních příspěvcích našich klientů a darů, zatím nepobíráme žádné dotace od státu či města (to až od září 2023 a i tak budeme fungovat s dřenýma ušima). Každý finanční dar navíc nám pomáhá. Ideální je pro nás pravidelná měsíční podpora, která usnadňuje i plánování příjmů a výdajů.

Děkujeme Vám!

Za Lesní mateřskou školu Pod Lipami, z.s.
Marcela Ambrožová
Zdeňka Brožová


O naší činnosti se více dozvíte na webových stránkách či Facebooku.

Hurá do lesa a na pískoviště! ❤🌲🌳

Radka Jiroušková
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Lesní mateřská škola Pod Lipami, z. s., projekt: Podpořte provoz lesní MŠ Pod Lipami