Lesní mateřská škola Pod Lipami, z. s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Podpořte provoz lesní MŠ Pod Lipami

Lesní školku pro děti ve formě lesního klubu v Chebu provozuje spolek Lesní mateřská škola Pod Lipami, z.s. od školního roku 2021/2022. Spolek poskytuje předškolní vzdělávání dětí dle konceptu lesních mateřských škol. V létě organizuje příměstské tábory, plánuje i vzdělávací akce pro veřejnost. Váš dar tak pomůže zabezpečit provoz lesního klubu, ale i další činnosti spolku.

vybíráme od 29.1.2022

Podpořte provoz lesního klubu

Váš finanční dar pomůže zabezpečit provoz našeho lesního klubu i činnost spolku. Dar si můžete odečíst z daní. Pravidelný dar uvítáme nejvíce. Moc Vám děkujeme!
64 092 Kč

přispělo

47 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
KDO JSME
Semínko lesního klubu bylo na jaře 2021 zaseto třemi ženami, jež se rozhodly nabídnout rozšířenou možnost předškolního vzdělávání dětí v Chebu (dle konceptu lesních MŠ). 
Založily jsme proto spolek Pod lipami, z.s., a od té doby usilujeme o vybudování lesní mateřské školy a rozvoj místní komunity.
Začaly jsme založením lesního klubu, který je od září 2021 v provozu. Od školního roku 23/24 se stáváme lesní mateřskou školou zapsanou v rejstříku MŠMT. V létě organizujeme příměstské tábory, v plánu jsou i akce/ workshopy pro širokou veřejnost.


PROČ SBÍRKU ORGANIZUJEME
Máme za sebou úspěšnou sbírku na vybudování celoročního zázemí, které jsme s dětmi potřebovaly. Množí se nám však dotazy na další podporu od dárců, a tak spouštíme sbírku novou, opět touto formou, tentokráte na samotný provoz lesního klubu, ale i činnost spolku. Chceme být stabilní organizací, která se může dál rozvíjet.


NA CO KONKRÉTNĚ VYUŽIJEME VYBRANÉ FINANCE
Náklady na provoz klubu jako mzdy průvodců, vzdělávání či vybavení a pomůcky, ale i další režijní náklady. Provoz klubu a dalších aktivit (tábory, akce pro veřejnost) je plně závislý na měsíčních příspěvcích našich klientů a darů, zatím nepobíráme žádné dotace od státu či města (to až od září 2023 a i tak budeme fungovat s dřenýma ušima). Každý finanční dar navíc nám pomáhá. Ideální je pro nás pravidelná měsíční podpora, která usnadňuje i plánování příjmů a výdajů.

Děkujeme Vám!

Za Lesní mateřskou školu Pod Lipami, z.s.
Marcela Ambrožová
Zdeňka Brožová


O naší činnosti se více dozvíte na webových stránkách či Facebooku.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (2)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.