Vendula Kelbichova: Dárcovská výzva pro projekt Tým odvahy

Moravský Ultramarathon

vybíráme od 2.6.2022
12 000 Kč
vybráno 120 % z 10 000 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
MUM (Moravský UltraMaraton) je mezinárodní běžecký etapový závod 7 marathonů  v 7 po sobě následujících dnech.   Je to nejdelší a nejtěžší běžecký etapový závod pořádaný na území České republiky. Každá etapa má délku marathonu (42,2km) a vede členitým terénem Českomoravské a Drahanské vysočiny. Na náročnsti závodu přidává to, že etapy jsou převážně terénní s průměrným stoupáním 900m. MUM - Moravský Ultramaraton - 7 x Maraton v 7 dnech - Domů (ultracau.cz)
Běhám hodně a běhám ráda :-). Sport pro mě není jen zdrojem zábavy, ale také prostředek, který mi pomáhá být v dobré kondici a být schopna pomoci, když je potřeba. Zejména ve výjezdové jednotce hasičů města Jirkova, kde jsem hasič už 10. rokem, benefity sportu ocením. Je skvělé, že i samotným sportem je možné pomoci. Řada sportovců pořádá sbírky, mají své patrony, pořádá se celá řada sportovních akcí pro pomoc těm, kteří to potřebují. Jako cyklista v týmu FLower Power jsem se 3x zúčastnila úžasného cyklistického podniku Metrostav Handy Cyklomarathonu. Je to nejdelší cyklistický "závod" v ČR, ve kterém týmy absolvují 2222 km na příč Českou Republikou v limitu 111 hodin. V každém týmu je alespoň jeden sportovec se zdravotním postižením a každý tým jede pro svého patrona. METROSTAV MARATON X (cestazasnem.cz) Moravský UltraMarathon je velká výzva. Bude velmi těžké něco takového zvládnout. Bude to stát velké množství energie, kterou bych ráda investovala do něčehoužitečného, než je "jen" běh samotný. Proto jsem se rozhodla tuto výzvu běžet pod Týmem odvahy, který svými sportovními aktivitami podporuje onkologicky nemocné děti. Přidejte se i vy a finančně podpořte ty děti, které v životě nemají tolik štěstí Main page - Bátor Tábor. Měníme životy (batortabor.org)
Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika
Tým Odvahy pomáhá sportem již od roku 2014. Odvážné běžecké výzvy našich podporovatelů spojujeme s pomocí dětem s vážným onemocněním. Plánujete letos se postavit sportovní výzvě čelem a chcete pozvat své přátelé, aby Vás v ní podpořili a zároveň přispěli na dobrou věc? A nebo rádi podpoříte naše odvážné sportovce a darujete libovolnou částku Nadaci Spolu s odvahou (součástí Bátor Tábor rodiny)!
Posláním Nadace Spolu s odvahou (součástí Bátor Tábor rodiny) je sloužit vážně nemocným dětem a jejich rodinám. Setkáváme se s nimi v nemocnicích, pomáháme jim vrátit se do života prostřednictvím terapeutických táborů a držíme je za ruce při návratu do školy. Cílem našich programů je zmírnit duševní zátěž, která s vážnou nemocí souvisí.
Všechny naše programy jsou zdarma a jsou vytvořeny tak, aby rozvíjely dovednosti, které jsou potřebné k úspěchu v životě.





Nadace Spolu s odvahou (v Maďarsku a Polsku: Nadace Bátor Tábor nebo-li Tábor odvahy) funguje ve čtyřech zemích a je jediným táborem svého druhu ve Střední Evropě. Je taky součástí mezinárodní organizace Serious Fun Children’s Network – světového sdružení táborů pro děti s vážnou nemocí, které v roce 1988 založil herec Paul Newman.

Běžci Týmu Odvahy v minulých letech:



🍀

Tereza Klímová
500 Kč

At ti to běží

Lena
500 Kč

Držíme palce!

Jindřich Prokop
1 000 Kč

Vendy, to, co děláš je fakt super. Moc Ti fandím.

Martin Křováček
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika, projekt: Tým odvahy