Martin Humpolec: Dárcovská výzva pro projekt Skrz jedničky a nuly měníme Česko k lepšímu

CzechDreamin support Cesko.Digital

vybíráme od 23.5.2022
1 800 Kč
vybráno 4 % z 50 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Changing Czechia for the better through ones and zeroes
We are a community of professionals from many fields, ranging from IT to project management and marketing, who want to use their free time to help state institutions and non-governmental organizations to make Czechia a better place to live.
Česko.Digital, z. ú.
Jsme komunita 5100+ expertních dobrovolníků nejen z IT a ve svém volném čase pomáháme neziskovým organizacím i státu s digitalizací. Naším cílem je za pomoci digitálních technologií zjednodušit a zlepšit fungování společnosti. Pracujeme na tom, aby s námi stát komunikoval elektronicky. Česká republika má nejlepší předpoklady k tomu, aby byla digitálním premiantem, zatím bohužel není. Pomozte nám to změnit!
Jsme Česko.Digital, komunita 5100+ expertních dobrovolníků nejen z IT a ve svém volném čase pomáháme neziskovým organizacím i státu s digitalizací. Chytrým nasazením digitálních technologií můžeme zjednodušit a zlepšit fungování společnosti pro všechny. Česká republika má nejlepší předpoklady k tomu, aby byla digitálním premiantem – a zatím není. Pomozte nám to změnit!

Jsme nezávislá nezisková organizace s transparentním hospodařením. Každý váš dar pomůže efektivněji zapojit dobrovolníky pracující na digitalizaci naší společnosti.

Kromě finančního daru odpočitatelného z daní nám můžete přispět tím, že nás budete sdílet na sociálních sítích – anebo nám darujte svůj čas a přidejte se k nám jako dobrovolník. Každé sdílení, každá koruna, každá hodina práce se počítá.

❤️

Dina McLaughlin
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Česko.Digital, z. ú., projekt: Skrz jedničky a nuly měníme Česko k lepšímu