Veronika Bringlerová: Dárcovská výzva pro projekt Nová budova na Hvozdech

Zbourání nás zachrání aneb hasičárna dolu!

vybíráme od 17.3.2022
7 000 Kč
vybráno 1 % z 500 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naše nezisková organizace poskytuje pobytové a ambulantní sociální služby a v současné době řešíme nutnou demolici budovy v havarijním stavu. V budoucnu bychom na tom samém místě chtěli postavit novou budovu pro další využití v rámci rozšíření našich služeb.
Demolice je nutná k tomu, abychom vybudovali nový prostor a na základě poptávky veřejnosti vytvořili například novou sociální službu. 
Stávající budova zvaná "hasičárna" je již v havarijním stavu a její demolice je posvěcená statiky a objednána. Demolice nás stojí necelých 800 tisíc a pro nás jako neziskovou organizaci je velmi obtížné na ni získat finanční prostředky... i přes to, že je to nezbytné a musíme tyto výdaje uskutečnit. 
Vybudování nové služby se pro nás stává prioritou, abychom tu zajistili bezpečné prostředí odpovídající současným požadavkům. 

  • Prvním krůčkem pro novou výstavbu je demolice budovy stávající, která je dle vyjádření statiků ve velmi kritickém stavu. Náklady demolice se vyšplhají na necelých 800 tisíc Kč. Jako nezisková organizace nevytvářející zisk tedy nemůžeme náklady hradit ze svých prostředků. Bohužel se cizí zdroje na demolici shání velmi špatně a my se bez finanční pomoci jen tak nikam nejsme schopni posunout. 

  • Na nově vzniklém místě plánujeme vybudovat novou budovu pro sociální služby.

  • Přidáváme ještě několik fotografií přímo od pana statika:


Moc Vám všem děkujeme za jakoukoliv pomoc :).
Centrum sociálních služeb Hvozdy, o.p.s.
Rádi bychom postavili novou budovu v našem areálu, která bude sloužit lidem dle současné potřeby - například pro novou sociální službu.
Na základě havarijního stavu budovy tzv. "hasičárny" a podnětu od Středočeského kraje na úpravu koncepce sociálních služeb na Hvozdech jsme začali plánovat, co dál a kam bychom se měli posunout. Plánů máme několik a patří mezi ně například zřízení nové sociální služby.   

Vybudování nové služby se pro nás stává prioritou, pokud chceme pomoci veřejnosti žít hodnotný život a smysluplně zvolit tu správnou cestu, kterou se vydat. Například novou sociální službou rozšíříme nabídku v kraji a poskytneme nové kapacity pro mentálně a zdravotně postižené osoby.

Již několik let nabízíme lidem s mentálním postižením několik sociálních služeb v krásném lesnatém areálu, kde máme pro klienty domečky a hlavní budovu. Klienti jsou u nás dlouhodobě spokojeni, jelikož se jim snažíme poskytnout kvalitní služby v přátelském prostředí. Pokud budete mít zájem, podívejte se na víc informací o nás:
Facebook, Instagram nebo www.css-hvozdy.cz


<3

Veronika Bringlerová
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Centrum sociálních služeb Hvozdy, o.p.s., projekt: Nová budova na Hvozdech