Centrum sociálních služeb Hvozdy, o.p.s.


Lidé s postižením Regionální a komunitní rozvoj

Nová budova na Hvozdech

Rádi bychom postavili novou budovu v našem areálu, která bude sloužit lidem dle současné potřeby - například pro novou sociální službu.

vybíráme od 9.3.2022
7 000 Kč

přispělo

5 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Na základě havarijního stavu budovy tzv. "hasičárny" a podnětu od Středočeského kraje na úpravu koncepce sociálních služeb na Hvozdech jsme začali plánovat, co dál a kam bychom se měli posunout. Plánů máme několik a patří mezi ně například zřízení nové sociální služby.   

Vybudování nové služby se pro nás stává prioritou, pokud chceme pomoci veřejnosti žít hodnotný život a smysluplně zvolit tu správnou cestu, kterou se vydat. Například novou sociální službou rozšíříme nabídku v kraji a poskytneme nové kapacity pro mentálně a zdravotně postižené osoby.

Již několik let nabízíme lidem s mentálním postižením několik sociálních služeb v krásném lesnatém areálu, kde máme pro klienty domečky a hlavní budovu. Klienti jsou u nás dlouhodobě spokojeni, jelikož se jim snažíme poskytnout kvalitní služby v přátelském prostředí. Pokud budete mít zájem, podívejte se na víc informací o nás:
Facebook, Instagram nebo www.css-hvozdy.cz


Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.