T-Mobile Czech Republic a.s.: Dárcovská výzva pro projekt Charita pro Ukrajinu

Zaměstnanci T-Mobile pomáhají Ukrajině

vybíráme od 27.2.2022
2 593 814 Kč
vybráno 259 % z 1 000 000 Kč

přispělo

961 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Všichni jsme stále v šoku, že v Evropě vypukla válka, doslova kousek od našich hranic. Přejeme si, aby násilí co nejdříve skončilo a naše myšlenky jsou se všemi, které tento jen těžko uvěřitelný válečný konflikt zasáhl a zasáhne. Společně chceme pomoci lidem z Ukrajiny, kteří museli opustit domovy, je pustošena jejich milovaná zem, nebo dokonce jimž válka bere jejich blízké.
 
Ke každé koruně, kterou mezi sebou vybereme, přidá firma 2 koruny!
Finance budou následně použity na podporu lidí zasažených konfliktem na Ukrajině, ať už zůstávají ve válečné zóně, nebo jsou nuceni uprchnout na naše území. Budou sloužit k zajištění základních potřeb, jako jsou voda, potraviny, hygienické potřeby či přístřeší. Součástí pomoci je i poskytnutí psychologické podpory.
 
Děkujeme, že pomáháte!
Charita Česká republika
Sbírka je určena na podporu lidí zasažených konfliktem na Ukrajině a slouží k zajištění základních potřeb, jako jsou voda, potraviny, hygienické prostředky či přístřeší. Součástí pomoci je i poskytnutí psychologické podpory.
V reakci na útok ruských ozbrojených sil na území Ukrajiny a současnou eskalaci ozbrojeného konfliktu vyhlásila Charita Česká republika veřejnou sbírku na pomoc zasaženým obyvatelům. Vleklý ozbrojený konflikt na východě Ukrajiny, který přerostl v otevřenou válku prohloubil dramatickou situaci v zemi i dlouhodobou humanitární krizi.

Další desítky tisíc lidí byly nuceny uprchnout z oblastí bojů a potřebují pomoci se zajištěním základních životních potřeb. Ve spolupráci s naším dlouhodobým partnerem Charitou Ukrajina se v první fázi zaměřujeme na okamžitou podporu lidí zasažených novými boji, ať již zůstávají ve válečné zóně nebo jsou nuceni uprchnout.

 
Situace na Ukrajině je již v současnosti alarmující, východ země čelí humanitární krizi nepřetržitě od roku 2014. Eskalace konfliktu ještě dál – a zřejmě bohužel dramaticky - zvýší počet těch, kteří budou potřebovat bezprostřední pomoc při zajištění základních životních potřeb. Jsme připraveni se na pomoci obyvatelům stiženým válkou podílet, a to tím spíš, že se jedná o zemi nám tak blízkou,“ říká Evžen Diviš, regionální manažer pro oblast postsovětských zemí a Blízkého východu.
 

Charita pomáhá na Ukrajině dlouhodobě. Zajistili jsme například zvýšení dostupnosti a rozsahu zdravotní péče na východní Ukrajině či podpořili vnitřně vysídlené obyvatele země. Pomáháme také s rozvojem a poskytováním sociálních služeb i materiální pomocí. 

Ještě jeden příspěvek, protože toho, co je potřeba není nikdy dost.

Petr Bartoň
3 000 Kč

Mír a Svoboda !!!

Dárce
7 000 Kč

Daniel Staněk

Petra Stankova
1 000 Kč

.

Dárce

Slava Ukrajini!

Václav Černý
2 000 Kč

Слава Україні!

Michal Halmeš

Slava Ukraini!

Frantisek Trachta
3 000 Kč

:)

Barbora Herrera
1 000 Kč

Sláva a mír Ukrajině

Jirka Lešek
1 000 Kč

Všem přeji hodně síly a co nejrychlejší diplomatické řešení.

Petr Machač
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Charita Česká republika, projekt: Charita pro Ukrajinu