Labradoři pomáhají ukrajinským kamarádům

vybíráme od 26.2.2022
15 042 Kč
vybráno 68 % z 22 000 Kč

přispělo

25 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Prosím pomozte nakrmit a ošetřit vystrašená zvířata na Ukrajině, mnoho jich zůstává opuštěných

Situace na Ukrajině je hrozná pro lidi i zvířata. Kamarádi, známí a majitelé chlupatých mazlíčků, a to nejen labradorů, pomozte mi vybrat finanční prostředky pro kyjevský útulek Zahist Tvarin Plushkaa a pomozme společně vyděšeným a osiřelým zvířatům, o které tento útulek pečuje a nevzdává to ani v bojových podmínkách. Opuštěných a poraněných mazlíčků na ulicích přibývá.
Materiální pomoc pro lidi na Ukrajině jsem odevzdala, ale i zvířata velmi trpí.
Běhejme a pomáhejme útulkům z.s.
Nesmyslná a něčím neomluvitelná válka poznamená nejen osudy lidí, ale i zvířat. Více než 1.000.000 lidí opustilo své domovy a jen někteří vzali s sebou i své domácí mazlíčky. Útulky v Kyjevě, Charkově byly zasaženy během ostřelování ruskými ozbrojenými silami a několik psů zemřelo na následky střelných zranění, starší psi dostali infarkt 💔. Většina útulků se stará o 300-500 psů, koček. Tato pomoc v plné výši pomůže zvířatům z celé UKRAJINY nejen v České republice, kde očekáváme stovky pejsků, ale hlavně na Ukrajině. Vytvořili jsme alianci Pomoc zvířatům UA a dovážíme krmivo, zdravotní materiál na Ukrajinu. K 1.7.2022 jsme odvezli více než 250 tun krmiva. Naši spolupracovníci krmí na ulicích zvířátka bez domova.
Všichni s obavami sledujeme již několik měsíců situaci na Ukrajině. Více než 1.000.000 lidí opustilo své domovy a jen někteří vzali s sebou i své domácí mazlíčky.  

Možná si řeknete, že by se mělo teď pomáhat hlavně lidem. Také jsme poslali peníze na Člověka v tísni, ale na zvířata nesmíme zapomenout! Už tak neměla na Ukrajině nejhezčí život a tohle je pohroma. Tato pomoc v plné výši pomůže zvířatům z celé UKRAJINY nejen v České republice, kde očekáváme stovky pejsků, ale hlavně na Ukrajině. Vytvořili jsme alianci Pomoc zvířatům UA a dovážíme krmivo, zdravotní materiál na Ukrajinu. Dáváme za Běhejme a pomáhejme útulkům "zatím" 20.000 Kč a budeme moc rádi, pokud do toho půjdete s námi. První fáze je dostat krmivo k útulkům. Víme, kolika lidem se špatně žije díky Covidu a zdražení, ale teď vidíme, že díky agresorovi a bláznovi může být ještě hůř 😒.

Do této chvíle (1.7.2022) jsme odvezli 250 tun krmiva do více než 30 měst (Kyjev, Oděsa, Lvov, Mariupol, Černobyl, Kryvoj Rog, Donětsk, Luhansk, Zhytomyr a další). 

Dokud bude válka, nepřestane naše úsilí pomáhat. 
Průběh celé mise můžete sledovat na IG, FB @behproutulky,  @pomoczviratumua

díky za to, co děláte

Veronika Mertová
200 Kč

Já moc děkuji vám za všechny chlupáče.....

Lucie Řezáčová

Držím palce Kyjevskému útulku, ať tuhle hrůzu přežijí.

Gabriela Michálková
2 000 Kč

Moc děkujeme a doufáme......

Lucie Řezáčová

❤️🙏

Kristýna
50 Kč

Moc děkujeme

Lucie Řezáčová

🙏🙏🙏🇺🇦🙏🙏🙏

Jitka Richterová
222 Kč