Alžběta Fojtáchová: Dárcovská výzva pro projekt Jeden den doma

Narozeninový dar

vybíráme od 19.1.2022
17 234 Kč
vybráno 69 % z 25 000 Kč

přispělo

33 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Život je ten největší dar, a nikdo nevíme jak dlouhý bude. Když už se však chýlí ke konci, je dobré být se svými blízkými.
Hospic Ondrášek poskytuje odbornou pomoc nevyléčitelně nemocným dětem i dospělým. Provází lidi, kteří by rádi svůj poslední čas strávili doma.


Když už narozeninový dar, tak ať to má smysl :)
Už je tomu čtvrtstoletí co běhám po tomhle světě. Potkala jsem plno skvělých lidí, kteří mě vždy nějak obohatili svou přítomností v mém životě. Ať už to byl krátký, delší nebo stále trvající čas, jsem za to moc vděčná. Často se honíme za nějakými věcmi, a ani nevnímáme jak nám život protéká mezi prsty. Čas který jsme mohli strávit s blízkými a přáteli jako by byl ten tam. Ráda bych s vaší pomocí, tento vzácný čas darovala lidem co by rádi své poslední chvíle strávili doma v kruhu těch nejbližších.
Hospic Ondrášek se staral i o mé blízké, proto vím že tato péče a pomoc má smysl! 
Ať už přispějete jakoukoli částkou, uděláte nejen mě, ale i těm co to potřebují velikou radost :) 
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s.
Každých 2600 Kč přeměníme na jeden den odborné péče o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v domácím prostředí. Doprovázíme umírající a jejich rodiny v posledních dnech života, umožňujeme je strávit důstojně a doma, v kruhu blízkých. Zdravotní, sociální, psychologickou a duchovní péčí pomáháme rodinám, aby péči o svého blízkého zvládli a splnili mu tak přání být doma až do posledního okamžiku.
Poskytujeme péči o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v Moravskoslezském kraji. Pozornost zaměřujeme nejen na nemocné, ale také na jejich pečující a další členy rodiny. Usilujeme o to, aby se každý zúčastněný v této nelehké situaci cítil podpořený. Ročně pečujeme o cca 210 nevyléčitelně nemocných, z toho 6-8 dětí a jejich rodin.



Moc fandím vaší tak dulezite službě!!!!

Irena Smekalova
2 500 Kč

:-)

Karel Javorek
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s., projekt: Jeden den doma