Veronika Dvořáčková: Dárcovská výzva pro projekt Sázíme budoucnost

Stromy pro nás a naše děti

vybíráme od 16.12.2021
8 000 Kč
vybráno 40 % z 20 000 Kč

přispělo

11 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Říká se, že každý správný chlap by měl za život postavit dům, zplodit syna a zasadit strom. Pokud se tedy počítá rekonstrukce bytu a dostavba domečku, tak můj muž má splněno. Strom zasadil v listopadu, a syny má dokonce dva 😊 A co by měla udělat správná žena? Na to nikde žádný jednoduchý návod není. Já jsem si vymyslela tohle.
Narozeninový dárek pro mě, pro vás i pro Zemi
Poslední den v roce oslavím své 35. narozeniny. Na půli cesty mezi třicítkou a čtyřicítkou se s vděčností dívám zpátky a se zvědavostí dopředu. Kdo mě zná, tak ví, že si na oslavy nepotrpím, a dotazy na to, co bych si přála, odbývám slovy, že vše, co potřebuji, mám a to nejdůležitější se stejně koupit nedá.

Ale letos bych přeci jen jedno malé přání měla. Chtěla bych vybrat 20 000 Kč na výsadbu listnatých stromů v rámci projektu Sázíme budoucnost, který realizuje Nadace Partnerství. Ta chce v následujících pěti letech vysadit do polí, zahrad a měst 10 milionů stromů a pečovat o ně tak, aby nám a našim dětem dělaly radost další desítky let. 

Stromy jsou nádherné bytosti plné života, umí spolu komunikovat a vzájemně si pomáhat. A čím více jich kolem nás bude, tím lépe se budeme cítit i my. Přidáte se prosím? Uděláte velkou radost mně, sobě a hlavně přírodě.

Když se to podaří
Abyste věděli, že nechci sedět doma s rukama v klíně a jen sledovat, jak to celé dopadne, tak slibuji, že když se mi s vaší pomocí podaří vybrat celou částku, tak na jaře a na podzim zorganizuji úklid odpadků v okolí Tábora. A všechny dárce, se kterými se mi podaří spojit, moc ráda na akci pozvu 😊 

Předem vám moc děkuji za podporu!

Veronika

PS: Nenechte se zmást, na úvodním obrázku je opravdu chlapec a dívka, a to náš syn Daneček a dcera Adélka. Nejmladší Vítek na stromy ještě nevyleze, ale miluje je už teď 😊
Nadace Partnerství
Strom je nejúčinnější nástroj, jaký máme pro přípravu na změny klimatu. Chceme jich do roku 2025 do polí, zahrad a měst dostat 10 milionů. Zatím jsme společně s vámi vysadili 3,7 milionu! Přidejte se k nám a darujte na zdravou krajinu. Váš příspěvek poputuje prostřednictvím grantů na výsadby stromů, alejí, remízků či sadů (a jejich následnou péči) do komunit po celé naší republice. Sázejte s námi – hlavou, srdcem, rukama!

Sázíme budoucnost - hlavou, srdcem, rukama!


Budoucnost našich dětí, vnuků, rodných obcí, krajiny a domova máme ve svých rukou. Dobré místo pro život ale potřebuje péči a ochranu. Stromy jsou pro to jedny z nejpřirozenějších pomocníků. S vaší podporou jich chceme v naší zemi do roku 2025 vysázet deset milionů. A pečovat o ně tak, abychom nepřišli o jediný z nich. 

Pomozte svým příspěvkem v jakékoliv výši výsadbě stromů. My Vaše dary rozdělíme mezi komunity lidí, kteří je promění ve stromy do krajiny.

Darujte pro odolná města a zdravou krajinu, nebo si pořiďte jeden z našich DOBROBRAZŮ. Umožníte tak vysazení jednoho listnatého stromu a k tomu získáte tisková data a svolení k reprodukci působivého obrazu s tématikou stromů včetně dárkového certifikátu.

Vaše dary jsou investicí do budoucnosti.

Kam vaše pomoc směřuje? 

Strom, to nejsou jen náklady na sazenici. Vždy víte, na co vaše dary putují. Garantuje to Nadace Partnerství, koordinátor iniciativy. Již přes 30 let pomáháme lidem a přírodě. Pomáhejte s námi. Děkujeme!

I love you for all what you can do. For yourself, for me, for our kids, as well as for others. Keep it going, darling. Happy birthday.

Filip Dvořáček
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace Partnerství, projekt: Sázíme budoucnost