Oldřich Hlaváček: Dárcovská výzva pro projekt PROjektor PRO ROSivadlo - toužíme!

Podpořme ochotně ochotníky, ze smíchu hlediště zazní za to Díky!

vybíráme od 16.12.2021
1 500 Kč
vybráno 15 % z 10 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomozme Rosivadlu dosáhnout na mašinku, kterou může snadno použít pro projekci scény v místech, kde je málo prostoru na jevišti i za ním. Třeba právě tím odrazíme loďku Rosivadla do proudu četnějších představení a návštěv v přístavech, kam se nyní vydat nemůže...
Rosivadlo je ochotnický spolek, kterého mám čest být součástí. Je pro mě příležitostí setkávat se s přáteli a společně tvořit. Tvořit v duchu prvního poslání Rosivadla - v radosti na jevišti pro radost v hledišti. Stále mě přitom fascinuje lehkost, s jakou se Rosivadlu daří naplnit druhý hlavní princip - setkávání generací. Na scéně se motají i předškolácké a čerstvě školácké nohy do kroků starších sourozenců, maminek i tatínků a babiček i dědečků. Celé rodiny spoluvytváří velevzácné nehmotno v podobě úsměvu, který se nesmazatelně otiskuje do hloubky každého účastníka. I já jsem moc rád, že se ROSIVADLO hluboko otiskuje do mé rodiny.
Tomuto konání právě z oné hloubky fandím a podporuji ho.
Budu rád, když získáte zcela jednoznačný pocit, že se chcete a můžete s podporou přidat. ROSIVADLO bude kdykoliv rádo za jakoukoliv její podobu, v tuto chvíli je vhodná příležitost pro podobu finanční.
Rodinné centrum Kašpárkov, z.s.
Ochotnický spolek ROSIVADLO z Rosic u Brna touží po projektoru s krátkou projekční vzdáleností. Zpětná projekce nyní už autorských obrázkových "kulis" je typickým rysem představení. Moderní projektor otevře možnosti hostování v místech s menší hloubkou jeviště a dovolí nám využít i prostory bez kvalitního zatemnění.

Jsme ochotnický spolek ROSIVADLO a toužíme!

Toužíme pro projektoru. Jsme ochotnický spolek z Rosic u Brna zrozený v kruzích dětí a rodičů Rodinného centra Kašpárkov. Typickým rysem našich představení je projekce kulis na plátno, aktuálně už máme ve vlastních řadách i kreslířku, která obrázky připravuje. Stávající starší projektor vyžaduje velkou vzdálenost od plátna, aby byl obraz dostatečně velký. Nové projektory dokáží tentýž efekt s 10x menší vzdálenosti, zato jasnějšími barvami a ostřejším obrazem!
Moderní projektor otevře možnosti hostování v místech s menší hloubkou jeviště a dovolí nám i využít prostory bez kvalitního zatemnění.
Cílová částka této sbírky nestačí sama o sobě na pořízení - využijeme i prostředky získané z divadelních představení a také ze sbírky mezi členy ROSIVADLA.
Děkujeme za Vaši podporu v jakékoliv formě, pro tento účel nám udělá radost podoba finanční energie ve výši přiměřené Vašim možnostem a v souladu s Vaším pocitem.
Vaše ROSIVADLO

Šťastnou plavbu, ROSIVADLO!

Oldřich Hlaváček
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Rodinné centrum Kašpárkov, z.s., projekt: PROjektor PRO ROSivadlo - toužíme!