Rodinné centrum Kašpárkov, z.s.


Děti, mládež, rodina Kultura, umění a historie

PROjektor PRO ROSivadlo - toužíme!

Ochotnický spolek ROSIVADLO z Rosic u Brna touží po projektoru s krátkou projekční vzdáleností. Zpětná projekce nyní už autorských obrázkových "kulis" je typickým rysem představení. Moderní projektor otevře možnosti hostování v místech s menší hloubkou jeviště a dovolí nám využít i prostory bez kvalitního zatemnění.

vybíráme od 16.12.2021

PROjektor PRO ROSivadlo - toužíme!

Ochotnický spolek ROSIVADLO touží po projektoru s krátkou projekční vzdáleností. Zpětná projekce nyní už autorských obrázkových "kulis" je typickým rysem představení. Moderní projektor otevře možnosti hostování v místech s menší hloubkou jeviště a dovolí nám využít i prostory bez kvalitního zatemnění.
5 600 Kč
vybráno 28 % z 20 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Jsme ochotnický spolek ROSIVADLO a toužíme!

Toužíme pro projektoru. Jsme ochotnický spolek z Rosic u Brna zrozený v kruzích dětí a rodičů Rodinného centra Kašpárkov. Typickým rysem našich představení je projekce kulis na plátno, aktuálně už máme ve vlastních řadách i kreslířku, která obrázky připravuje. Stávající starší projektor vyžaduje velkou vzdálenost od plátna, aby byl obraz dostatečně velký. Nové projektory dokáží tentýž efekt s 10x menší vzdálenosti, zato jasnějšími barvami a ostřejším obrazem!
Moderní projektor otevře možnosti hostování v místech s menší hloubkou jeviště a dovolí nám i využít prostory bez kvalitního zatemnění.
Cílová částka této sbírky nestačí sama o sobě na pořízení - využijeme i prostředky získané z divadelních představení a také ze sbírky mezi členy ROSIVADLA.
Děkujeme za Vaši podporu v jakékoliv formě, pro tento účel nám udělá radost podoba finanční energie ve výši přiměřené Vašim možnostem a v souladu s Vaším pocitem.
Vaše ROSIVADLO

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Drzim palce!!

Magdalena Volková
300 Kč

Ať se vám ve vašich projektech daří. 👍

Petra Novotná
100 Kč

Držím palce, ať to cinká v pokladničce a svítí na jevišti!

Dárce
100 Kč