Pavol Vidlička: Dárcovská výzva pro projekt Hlavní dárcovský účet

O rok bližšie k lepšiemu svetu

vybíráme od 7.12.2021
6 679 Kč
vybráno 67 % z 10 000 Kč

přispělo

10 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Oslávte so mnou moje narodeniny a darujte mi motiváciu prebehnúť pár kilometrov naviac.
Milí moji!

Rok sa s rokom zišiel a ja budem zas raz o rok starší. Som rád, že môžem povedať, že som šťastný a spokojný. Veľa ľudí si však takéto niečo nevie povedať. Preto by som rád miesto osláv a darčekov aspoň trošku prispel k dobrej veci a upriamil pozornosť na Člověka v tísni. Je to organizácia, ktorej práci verím a prispievam im od vysokej školy (vtedy ich slovenskej sestre). Pozrite sa, čomu sa venujú, prispejte svojou trochou a pouvažujte, či by ste im (alebo aj inej organizácii, čo vám je blízka) nechceli prispievať pravidelne - viac info na https://www.clovekvtisni.cz/darujte

Aby som podporil vašu štedrosť a mohli ste týmto trochu obdarovať aj mňa, môžete mi pomôcť motivovať ma k zlepšeniu mojej kondície - za každých 125 Kč prebehnem jeden kilometer. Budem sa to snažiť stihnúť v decembri, no budem veľmi rád, ak sa mi to vďaka veľkému počtu kilometrov nepodarí.

Založil som podobnú výzvu aj pre mojich slovenských priateľov.

Ďakujem!

People in Need - Člověk v tísni
Děkujeme, že chcete pomáhat s námi! Bez dárců, jako jste Vy, bychom nemohli už 30 let pomáhat doma i ve světě. Pomáháme obětem válečných konfliktů na Ukrajině a v dalších zemích. V chudých zemích Afriky a Asie budujeme zdroje pitné vody, zdravotní střediska, nebo zlepšujeme vzdělávání. Hájíme lidská práva. Pomáháme po povodních a dalších přírodních katastrofách, jako bylo tornádo na Moravě. Podporujeme děti z českých, sociálně slabších rodin ve vzdělávání. Ještě jednou děkujeme za Vaši štědrost!

Vaše příspěvky dokážeme efektivně a s minimálními provozními náklady využít přímo v terénu tak, aby přinesly skutečnou pomoc a měnily životy k lepšímu. Podpořte naši práci doma i v zahraničí a staňte se jedním z mnoha dárců Člověka v tísni.

Začněte pomáhat s námi!

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: Hlavní dárcovský účet