Barbora Urbanovská: Dárcovská výzva pro projekt Když děti odcházejí

Vánoční aukce VŠB-TUO pro Mobilní hospic Ondrášek

vybíráme od 6.12.2021
58 000 Kč
vybráno 232 % z 25 000 Kč

přispělo

45 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dobrých skutků není nikdy dost, proto jsme se rozhodli letos uspořádat naši první vánoční aukci! Vydražte (si) zážitek nebo předmět na památku a podpořte Mobilní hospic Ondrášek, který se věnuje nevyléčitelně nemocným dospělým i dětem a pomáhá jim strávit poslední dny v životě důstojně a DOMA. 

Pokud chcete podpořit tento projekt i mimo naši vánoční aukci, můžete přispět i na jiné projekty Mobilního hospicu Ondrášek. 


Vánoční aukce VŠB-TUO běží na jejich facebookových stránkách od 6. do 10. prosince. Do aukce se zapojily jak fakulty, tak i výzkumná centra.
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s.
Pomozte nám podporovat rodiče v nejtěžších okamžicích rodičovství. Díky vám, dárcům, je můžeme provázet obdobím, kdy pečují o své nevyléčitelně nemocné dítě. Odbornou pomocí jim společně pomůžeme, aby o své dítě dokázali pečovat sami. Aby rodina zůstala spolu a aby nevyléčitelně nemocné dítě svůj čas mohlo strávit v prostředí, kam patří. DOMA.
Péče o nevyléčitelně nemocné dítě je tím nejtěžším úkolem, jaký rodiče musí plnit.  Pečují o dítě, které milují a vědí, že společné chvíle skončí.
Mobilní hospicová péče pro děti umožňuje zmírnit dopady nevyléčitelného onemocnění. Zajišťuje, aby dítě nestrádalo a dostalo vše, co jeho zdravotní stav vyžaduje. To vše v domácích podmínkách.
Rodičům se díky této péči dostává podpory a odborného vedení paliativní léčby. Životem s nemocným dítětem je provází nejen zdravotní tým, ale také sociální pracovníci a psychologové.
Všichni společně vytvářejí podmínky pro to, aby dítě mělo zajištěnou co nejvyšší kvalitu života a dožilo ho v domácím prostředí v kruhu milující rodiny.


Děkuji Vám za Vaši péči a obětavost. Přeji všem ze srdce jen to nejlepší.

Jana Petrů
3 000 Kč

Velmi rád jsem pomohl na dobrou věc!

Martin

Bylo mi cti prispet v teto aukci a podporit dobrou vec 👍.

Robert Čep

Děkuji za to, co děláte!

Adéla - VŠB

VŠB

Lukáš

Velmi si vážím vaší práce a všeho co děláte. Lukáš

Lukáš Pasnišin
1 200 Kč

~^

Vojtech Cima
2 000 Kč

Držte se

Marek Horáček
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s., projekt: Když děti odcházejí