Ivana Krýžová: Dárcovská výzva pro projekt Sázíme budoucnost

Stromy jako dar nejen pro mě

vybíráme od 3.11.2021
17 029 Kč
vybráno 170 % z 10 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ráda dárky dostávám, ráda dárky dávám.
Čtyřicítka je ale tak trochu kulatá a zaslouží si víc než obyčejný dar :-)
Představte si, že díky Vám, někdo někde v naší zemi vysadí alej plnou jabloní. Ty jabloně porostou pár desítek let, budou na ně lítat včelky, budou se pod nimi procházet lidi, malí, mladí, čtyřicetiletí i staří a třeba si pod některou z nich dají sváču, utrhnou si sladké jablíčko a bude jim prostě skvěle. Nebo si představte, že hned vedle popadaných stromů v lese na Šumavě nebo kdekoliv jinde, to je celkem jedno kde, někdo vysadí školku malých jehličnanů a nebo listnáčů a za pár let tam bude krásný kus lesa. V tom lese budou žít zvířátka a bude jim tam taky skvěle. 

To jsou krásné a zelené představy, které ovšem nemusí být jen v našich hlavách.
Ty představy můžeme přeměnit ve skutečnost. Jak?
Prostě pojďte mi nekupovat dárky a přispějte místo toho na projekt Sázíme budoucnost
Přidáme Kč k dílu a pomůžeme malým dílkem vysadit 10 milionů stromů v ČR. 

Bude to velká paráda, pořádně tu mou čtyřicítku oslavíme, a to i bez hory mašlí a balícího papíru z dárků, které byste mi jinak jistě moc rádi přinesli.
Budeme jíst, pít a být spolu, mí drazí kamarádi, a o to jde!!!
A co víc, nezbude po nás jen vypitý sud a vylízané talíře.
 
Po oslavě zbude pár skutečných stromů, které tu s námi budou třeba dalších 40 let.

Nadace Partnerství
Strom je nejúčinnější nástroj, jaký máme pro přípravu na změny klimatu. Chceme jich do roku 2025 do polí, zahrad a měst dostat 10 milionů. Zatím jsme společně s vámi vysadili 3,7 milionu! Přidejte se k nám a darujte na zdravou krajinu. Váš příspěvek poputuje prostřednictvím grantů na výsadby stromů, alejí, remízků či sadů (a jejich následnou péči) do komunit po celé naší republice. Sázejte s námi – hlavou, srdcem, rukama!

Sázíme budoucnost - hlavou, srdcem, rukama!


Budoucnost našich dětí, vnuků, rodných obcí, krajiny a domova máme ve svých rukou. Dobré místo pro život ale potřebuje péči a ochranu. Stromy jsou pro to jedny z nejpřirozenějších pomocníků. S vaší podporou jich chceme v naší zemi do roku 2025 vysázet deset milionů. A pečovat o ně tak, abychom nepřišli o jediný z nich. 

Pomozte svým příspěvkem v jakékoliv výši výsadbě stromů. My Vaše dary rozdělíme mezi komunity lidí, kteří je promění ve stromy do krajiny.

Darujte pro odolná města a zdravou krajinu, nebo si pořiďte jeden z našich DOBROBRAZŮ. Umožníte tak vysazení jednoho listnatého stromu a k tomu získáte tisková data a svolení k reprodukci působivého obrazu s tématikou stromů včetně dárkového certifikátu.

Vaše dary jsou investicí do budoucnosti.

Kam vaše pomoc směřuje? 

Strom, to nejsou jen náklady na sazenici. Vždy víte, na co vaše dary putují. Garantuje to Nadace Partnerství, koordinátor iniciativy. Již přes 30 let pomáháme lidem a přírodě. Pomáhejte s námi. Děkujeme!

Ivě od Košeců.

Veronika Košecová

Ivuško, tak ať tam vydrží víc jak 40 let... Skvělý nápad.

Pavla Bajerová
500 Kč

Zabij bobra, zachráníš strom :) přispěl jsem i za Hanyse :)

Dárce
227 Kč

Ivo, krásný nápad! Všechno nejlepší! M.

Michaela Střelcová

Milá Ivo, máš celý život před sebou, tak ať Tě obklopuje krásná příroda, ke které jsi smysluplně přispěla! Všechno nejlepší!

Jana Důša Dušková

Ivi, všechno nejlepší k Tvým dnešním narozeninám. Ať se ujmou všechny stromy, které se díky Tvým dnešním narozeninám zasadí! Ať vzkvétají, stejně jako Ty! Ze srdce Radka ♥

Radka Kulhánková
500 Kč

Ať se jednou pod korunami někomu zdá pěkný sen, jinému přinese osvěžení, když je horký letní den a při pohledu do krajiny pozdravuje nebe. To vše vyplní se, když máme Tebe! Krásné narozeniny sestřičko!

Kateřina Janečková
5 000 Kč

Pro Ivanku :-*

Lucie Pečenková
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace Partnerství, projekt: Sázíme budoucnost