Answear.com S.A.: Dárcovská výzva pro projekt Měňte s námi Česko k lepšímu

Záleží nám na okolí, ve kterém žijeme, a ve kterém vyrůstají naše děti

vybíráme od 7.9.2021
4 602 Kč
vybráno 66 % z 7 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Veřejný prostor, ve kterém se denně pohybujeme hraje v našem životě velkou roli, je to taky náš domov, třebaže si to možná občas ani neuvědomujeme. Prostředí ovlivňuje naše pocity a nálady, spoluutváří naše názory a pohledy na svět. Výnos této sbírky poputuje na podporu aktivních lidí, kteří chtějí nějakým způsobem oživit místo, kde žijí. 

Ženská síla – v souladu s touto myšlenkou vytvořila značka answear.LAB limitovanou kolekci oblečení, bot a doplňků. Celkový výtěžek z jejího prodeje bude věnován nezávislé NADACI VIA, která podporuje nápady lidí, kteří mění veřejný prostor k lepšímu, stejně tak jako výnos této sbírky. Často jsou hybatelkami změn ženy, které mají ke svému okolí zvlášť blízko a přejí si, aby se v něm dobře žilo jim i jejich dětem a rodinám. 
Podpořte projekt i vy příspěvkem do této sbírky nebo zakoupením produktu z limitované kolekce Girl Power!
 
  • Značka answear.LAB, která již rok vytváří kolekce věnované ženám, věří v jejich sílu, sesterství a vzájemnou podporu. Každý z nás, bez ohledu na to, kde žije nebo odkud pochází, by měl mít možnost žít důstojně podle svých vlastních podmínek.

O KOLEKCI 
Kolekce Girl Power je rebelská a romantická zároveň, univerzální, zpochybňuje stávající pravidla oblékání a dává přednost pohodlí. Volná trička, tepláky, džíny, bílé košile a praktické černé šaty jsou řešením dočasných trendů, které se mění rychlostí světla, a se kterými se ani nestihneme seznámit. Produkty z kolekce jsou vyrobeny z materiálů šetrných k životnímu prostředí: bavlna, bambus, tencel s přídavkem recyklovaného polyesteru a mají certifikaci GOTS a Oeko-Tex. Toto pravidlo platí také pro obuv a doplňky. Obuv byla vyrobena s minimem zdrojů, a kůže používaná při její výrobě byla získávána jako vedlejší produkt udržitelného zemědělství. Na druhou stranu univerzální tašky, které svou velikostí odkazují na nutnost nosit v sobě ženský „příběh“, jsou vyrobeny z zcela recyklovaných vláken.
 
AMBASADORKY PROJEKTU
 
  • MUDr. Kateřina Vacková – lékařka a zakladatelka neziskové organizace


  • Lenka Klicperová – novinářka a válečná fotografka


  • Lucie Křížková - Miss ČR 2003 a moderátorka pořadu Sama doma


Limitovaná kolekce Girl Power je k dispozici exkluzivně online na Answear.cz: https://answear.cz/s/girl-power-by-answear-lab?sort=popularity

Pomozte nám zkrášlit veřejný prostor, ve kterém se denně pohybujeme, a který hraje v našich životech tak významnou roli. Děkujeme za každý váš dar! 
Nadace Via
Také chcete žít ve společnosti, kde většina lidí jedná svobodně a odvážně, přijímá odpovědnost za sebe a za své okolí, a kde je darování běžnou součástí života? Podpořte umění žít spolu a umění darovat s Nadací Via.
Pomáhejme tvořit místa, kde je radost žít! 
 
Společně s Vámi Nadace Via podporuje růst demokracie “zespoda” v Česku. Finančními granty a vzděláváním zlepšujeme mezilidské vztahy, propojujeme generace a posilujeme zájem lidí o místo, kde žijí. Darujte prosím pravidelně. Vaše pomoc tvoří místa, kde je radost žít.


Co se díky Vašemu daru v české společnosti změní?
Díky propojení štědrosti dárců a aktivních lidí vznikají ročně stovky míst, kde si lidí víc důvěřují a mají zájem společně měnit své okolí k lepšímu.    Demokracie se rodí zespoda a začíná vzájemným dialogem. Tvoři ji lidé jako jste Vy, kteří ostrůvky demokracie podporují finančně, svým časem i nápady. Díky Vaší podpoře lidé po celém Česku společně upraví návsi, vybudují hřiště, komunitní centra a mnoho dalších míst k společnému setkávání. Obnoví tradice a otevřou cesty do zdravé krajiny nově vysázenými alejemi či obnovenými mokřady. 

Darujte prosím pravidelný dar a pomozte tím k vytvoření dalších míst, kde se lidé potkávají a pomáhají svému okolí.  

Děkujeme za Vaši důvěru a podporu lepších sousedských vztahů v Česku.

Příběhy podpořených naleznete na ViaBlogu Nadace Via.

 

✊🍀

Lucie Křížková
500 Kč

Díky Answear za podporu žen, co mění své okolí k lepšímu!

Tereza H.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace Via, projekt: Měňte s námi Česko k lepšímu