Ivana Klimesova: Dárcovská výzva pro projekt Podpora dobrovolnictví v Praze

Expediagroup Prague supporting ADRA

vybíráme od 2.9.2021
7 091 Kč
vybráno 71 % z 10 000 Kč

přispělo

11 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naše komunity nás nyní potřebují více než kdy jindy. Pojďme se opřít o naši příležitost rozdávat radost a vracet ji prací na projektech bez ohledu na to, jak velké nebo malé. Můžete se přihlásit k dobrovolnickému projektu a nebo darovat této organizaci.
Všechny činnosti, do kterých jsme zapojeni, jsou prováděny ve spolupráci s ADRA Česká republika. Je to humanitární a rozvojová organizace, která od roku 1992 pomáhá lidem v nouzi, a to jak v České republice, tak ve světě. Jsou součástí organizací ADRA, které působí ve více než 100 zemích. Poskytují nejen mimořádnou humanitární pomoc při přírodních katastrofách, ale také pomáhají zlepšovat životní podmínky lidí, kteří bojují s chudobou. Dobrovolnická centra v České republice spojují lidi, kteří jsou ochotni pomoci, a ty, kteří to potřebují (starší, zdravotně postižení a další skupiny). Od roku 2006 se také zaměřují na globální rozvojové vzdělávání.
ADRA, o.p.s.
Naše Dobrovolnické centrum ADRA Praha propojuje lidi ochotné pomáhat s těmi, kteří pomoc potřebují. Jsme součástí humanitární organizace ADRA, která pomáhá lidem v nouzi. Naši dobrovolníci a dobrovolnice přinášejí radost do života dětem, seniorům a seniorkám, dlouhodobě nemocným i lidem se zdravotním postižením. Kromě koordinace dlouhodobého dobrovolnictví rozvíjíme i dobrovolnictví ve firmách a provozujeme charitativní ADRA obchod. Jsme tu s vámi pro druhé již od roku 2006.
...

Hodne stesti :)

Tatiana Palickova
500 Kč

Best Wishes

Suma Rao
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ADRA, o.p.s., projekt: Podpora dobrovolnictví v Praze