Hana Váňová: Dárcovská výzva pro projekt Tým odvahy

Tábornice Táborníkům, aneb toulky Podkrkonoším a Krkonošemi

vybíráme od 26.6.2021
12 000 Kč
vybráno 60 % z 20 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Bátor Tábor pomohl mně jako tábornici, když můžu, tak mu a dalším táborníkům ráda pomůžu sportem zase já. 

Když mi bylo osm, lékaři mi diagnostikovali leukemii. Veni, vidi, vici. (Přišla jsem, viděla jsem, zvítězila jsem). 

Dnes je mi šestnáct, studuji gymnázium, jsem šťastná, užívám si života a plním si sny. Ale díky leukemii tomu ne vždy tak bylo. 

Nadace Bátor Tábor (Bátor znamená v maďarštině odvážný) pomáhá vážně nemocným dětem vrátit se zpět do života, na chvíli zapomenout na jejich nemoci, ukázat jim, že jejich život nekončí, ale možná začíná jen nějaká jeho nová etapa…

I mně Bátor Tábor pomohl najít cestu do mého „nového“ života. 

Když i já mohu pomoci dalším dětem s vážnou nemocí, vrátit se do života, tak to ráda udělám. Z osobní zkušenosti vím, jak jim tato má malá pomoc může změnit jejich životy. 

S projektem Tábornice Táborníkům, aneb toulky Podkrkonoším a Krkonošemi, chci sportem podpořit Bátor Tábor a zároveň lidem ukázat krásy Podkrkonoší a Krkonoš, kraje, ve kterém žiji a ve kterém je spousta krásných, ale ne vždy známých míst.  

Spolu s mými přáteli budu vyrážet na cestu 13. – 15. července 2021. 

Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika
Tým Odvahy pomáhá sportem již od roku 2014. Odvážné běžecké výzvy našich podporovatelů spojujeme s pomocí dětem s vážným onemocněním. Plánujete letos se postavit sportovní výzvě čelem a chcete pozvat své přátelé, aby Vás v ní podpořili a zároveň přispěli na dobrou věc? A nebo rádi podpoříte naše odvážné sportovce a darujete libovolnou částku Nadaci Spolu s odvahou (součástí Bátor Tábor rodiny)!
Posláním Nadace Spolu s odvahou (součástí Bátor Tábor rodiny) je sloužit vážně nemocným dětem a jejich rodinám. Setkáváme se s nimi v nemocnicích, pomáháme jim vrátit se do života prostřednictvím terapeutických táborů a držíme je za ruce při návratu do školy. Cílem našich programů je zmírnit duševní zátěž, která s vážnou nemocí souvisí.
Všechny naše programy jsou zdarma a jsou vytvořeny tak, aby rozvíjely dovednosti, které jsou potřebné k úspěchu v životě.



Nadace Spolu s odvahou (v Maďarsku a Polsku: Nadace Bátor Tábor nebo-li Tábor odvahy) funguje ve čtyřech zemích a je jediným táborem svého druhu ve Střední Evropě. Je taky součástí mezinárodní organizace Serious Fun Children’s Network – světového sdružení táborů pro děti s vážnou nemocí, které v roce 1988 založil herec Paul Newman.

Běžci Týmu Odvahy v minulých letech:



Krásný projekt...

Silvie Hoffmanová
500 Kč

Přeji hodně štěstí!

Jan Blumenstein
500 Kč

Držím palce. Díky za odvahu.:)

Lukáš Havlíček
2 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Nadace Bátor Tábor Česká republika, projekt: Tým odvahy