Jana Hájková: Dárcovská výzva pro projekt DVANÁCT SIL pro neonatologii v Mostě

Nové přebalovací pulty pro kulíšky

vybíráme od 10.6.2021
15 350 Kč
vybráno 67 % z 23 000 Kč

přispělo

39 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Předčasně narození kulíšci potřebují nové přebalovací pulty
Když Vaše děťátko přijde na svět dříve než mělo, je to úplně jiné. Místo gratulací slyšíte kolem sebe pípat monitory, místo přátel a rodiny Vaše miminko obklopují lékaři a sestřičky. Mnozí z Vašeho okolí se bojí, že to nedopadne dobře a tak se tomuto tématu úplně vyhýbají. Jedinými společníky na Vaší cestě domů jsou lidé z týmu neonatologie, kteří ví, čím procházíte a kteří za zdraví Vašeho miminka neúnavně bojují a ještě ochotně pomáhají vyrovnat se situací nám, vyděšeným rodičům. Jejich práce je obdivuhodná a nenahraditelná.  

Sestřičky a lékaři v Mostecké neonatologii tvoří báječný tým, měla jsem možnost poznat je osobně.  Jsem hrdá na to, že na Mostecku máme tak kvalitní péči,  ročně tu zachrání několik desítek dětí.

Díky špičkové péči tohoto týmu máme doma  nyní už tříletého, zdravého chlapečka (narozen v 25+2 tt,  s váhou 790g). Každý den, když se na něj podívám, v  duchu děkuji všem těmto lidem, za péči, podporu, za to že byli celou dobu s námi.  

Nyní potřebují vyměnit přebalovací pulty, které už pomalu dosloužili. Pomozme ke zkvalitnění péče Mostecké neonatologie. 
Nedoklubko, z.s.
💜DVANÁCT SIL 2021 💜 Neonatologie Most 💜🥳25 455 Kč 🥳🥳 Děkujeme všem 59 dárcům za podporu své neonatologie!🥳 ☑️ 6 470 Kč - přebalovací pulty ☑️ 18 985 Kč - kojenecké váhy❣️ 🎁A kolik se nám podaří vybrat k Vánocům 2022? 🎁
LÁSKA, ODHODLÁNÍ, BOJOVNOST, VÍRA, DŮVĚRA, POROZUMĚNÍ, POKORA, VDĚČNOST, LASKAVOST, NADĚJE, RADOST a PODIVUHODNÁ SÍLA.
To jsou SÍLY, které provází miminka do dlaně a také všechny, kdo o ně na neonatologiích pečují.


V České republice se narodí každý rok přibližně 8500 dětí předčasně. Oddělení neonatologie je místo, kde rodiče s dětmi tráví spoustu času a zažívají tu mnoho radostných, ale i těžkých chvil. Je to prostředí, na které už nikdy nezapomenou...

Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z.
je jedním z dvanácti perinatologických center, kde se starají o ta úplně nejmenší miminka...  Je to špičkové pracoviště té nejvyšší úrovně. Rodiče a jejich děti tu mají tu nejlepší péči. I my v Nedoklubku jsme si obdobím na neonatologických odděleních prošli. Proto víme, co pomáhá a ve spolupráci s vedením oddělení připravujeme sbírku na pořízení potřebného vybavení pro neonatologické oddělení.
Perinatologické centrum, které zabezpečuje specializovanou péči o novorozence všech váhových kategorii, je jedním z 12 pracovišť v České republice. Nedílnou součástí je transportní služba a je jedním ze čtyř míst v ČR, kde je Banka mateřského mléka. Dětské a dorostové oddělení poskytuje široké spektrum zdravotní péče o novorozence, děti a dorost nejen z okresu Most ale i z přilehlých regionů.


Hodně energie a zdraví pro miminka i maminky

Veronika Hájková

Držíme palce všem mimískům 👍

Kateřina Krtičková
300 Kč

Pro mostecké maminky a jejich miminka!

Lucie Žáčková
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nedoklubko, z.s., projekt: DVANÁCT SIL pro neonatologii v Mostě