Kateřina Mazuchová: Dárcovská výzva pro projekt Když děti odcházejí

Trénuji pro Ondrášek

vybíráme od 8.6.2021
54 900 Kč
vybráno 549 % z 10 000 Kč

přispělo

23 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsem trenér kondičního běhu 2. třídy Českého atletického svazu a nabízím trénink začínajícím běžcům, kdy celý dobrovolný příspěvek darujeme Mobilnímu hospici Ondrášek.
Proč pro Ondrášek? Můj příběh: Byla jsem maminkou tří dětí. Filipek už s námi není, a já chci Ondrášku poděkovat a třeba se přidáte i vy. Někdy říkám, že běhání mi zachránilo život. V těžkých chvílích bylo pro mě i meditací, při kterém nesílilo jen tělo, ale hlavně mysl. Změnilo mě, provázelo a stále provází. Poznala jsem nové lidi a taky sebe. Nyní běhám už asi 10 let, absolvovala jsem spoustu závodů silničních i horských od 10km po maraton. Své zkušenosti chci předávat všem, kteří chtějí změnit svůj životní styl, vydat se na cestu za zdravím a radostí nejen z pohybu. Ráda bych vám byla průvodkyní, alespoň na startu. Nebojte se a dokážete cokoliv!!!
 
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s.
Pomozte nám podporovat rodiče v nejtěžších okamžicích rodičovství. Díky vám, dárcům, je můžeme provázet obdobím, kdy pečují o své nevyléčitelně nemocné dítě. Odbornou pomocí jim společně pomůžeme, aby o své dítě dokázali pečovat sami. Aby rodina zůstala spolu a aby nevyléčitelně nemocné dítě svůj čas mohlo strávit v prostředí, kam patří. DOMA.
Péče o nevyléčitelně nemocné dítě je tím nejtěžším úkolem, jaký rodiče musí plnit.  Pečují o dítě, které milují a vědí, že společné chvíle skončí.
Mobilní hospicová péče pro děti umožňuje zmírnit dopady nevyléčitelného onemocnění. Zajišťuje, aby dítě nestrádalo a dostalo vše, co jeho zdravotní stav vyžaduje. To vše v domácích podmínkách.
Rodičům se díky této péči dostává podpory a odborného vedení paliativní léčby. Životem s nemocným dítětem je provází nejen zdravotní tým, ale také sociální pracovníci a psychologové.
Všichni společně vytvářejí podmínky pro to, aby dítě mělo zajištěnou co nejvyšší kvalitu života a dožilo ho v domácím prostředí v kruhu milující rodiny.


Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s., projekt: Když děti odcházejí