Bohumír Valter: Dárcovská výzva pro projekt Ekocentrum Zvířecí pohoda

Betynka oslavila další narozeniny a prosí o podporu opuštěných zvířátek

vybíráme od 25.5.2021
2 750 Kč
vybráno 55 % z 5 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Betynka oslavila další narozeniny a prosí o podporu opuštěných zvířátek
Haf, haf
to nám to utíká. Skoro před chvílí jsem slavila narozeniny a hleďme, už je tady další výročí. A že to byl rok tedy podivný. Tedy vlastně jak se to vezme. Páníčkové furt mluvili o nějakém koronaviru, ale mně se to vlastně líbilo, neboť jsem byla celý rok s nimi pohromadě u nás na vesnici na Březové. A tam jsem moc ráda. Kam se na to hrabe Praha. Tady si mohu lehnout kdykoli na zahradu, vytáhnout páníčka na procházku do lesa nebo na pole (a tam hrabat myši), prostě paráda. 
A abych nezapomněla, představte si, že také chodím do školičky a mám moc hodnou paní učitelku (www.luckydog-vph.cz). A teď v neděli máme Hersenwerk (psí hlavolamy) a zanedlouho i Nosework (práce s nosem), tak to bude určitě super, tedy pokud mi to páníček nebude kazit :-)
Samozřejmě si ale vzpomenu i na to, jak se o mě postarali v útulku v Ekoncentru Zvířecí pohoda v Bzové, když mi bylo nejhůře. A tak bych zase moc poprosila o přispění i třeba malé částky na jejich provoz, ať se tam mají nalezená zvířátka dobře.
Předem děkuji a mějte se moc hezky,
Betynka
Zvířecí pohoda, z.s.
Zvířecí pohoda je místem, kde nacházejí domov stará a opuštěná zvířata. Zároveň je také místem, které vyhledávají lidé, kteří se chtějí o zvířatech něco dozvědět, být s nimi v kontaktu, nebo využít léčebný účinek koňského pohybu, tzv. hipoterapii.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Zvířecí pohoda, z.s., projekt: Ekocentrum Zvířecí pohoda