Helena Kovářová: Dárcovská výzva pro projekt Staň se superhrdinou a zachraň Novou Trojku!

Moje narozeniny pro Novou Trojku

vybíráme od 21.5.2021
2 000 Kč
vybráno 43 % z 4 700 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kdysi před 15 lety za mnou přišla kamarádka Katka a navrhla „pojď se mnou do dětského koutku“. Já měla malého Adama a kamarádka malého Vojtu. Dětský koutek se jmenoval Nová Trojka a já tenkrát netušila, že z toho bude vztah na celý život.

Nová Trojka mě chytla a dodnes nepustila. Začínala jsem jako dobrovolník, pak jsem se posunula na místo recepční a teď mám na starosti provoz, kurzy pro rodiče s dětmi a dobrovolníky. Během těch let jsem tu našla spoustu kamarádek, se kterými s dětmi pořádáme výlety, to já prostě miluju:). Nová Trojka se stala mým útočištěm i v nelehké době, kdy mi odešla mamča. 



Poslední rok byl ale pro Novou Trojku, můj druhý domov, těžký. Pokud mi tedy chcete udělat radost k narozeninám, pomozte Nové Trojce tuto dobu překonat. Každá koruna se počítá!



Nová Trojka, z. s.
Dokážete si představit Prahu 3 bez Nové Trojky? Děti bez kroužků, bojovek a tradičních akcí sedí u počítačů, televizí, nebo nevědí, co dělat, a nudí se. Dospělí bez bodystylingu, jógy či sportovních víkendů tloustnou a jejich energie se pomalu vytrácí. V létě potkáváte bledé děti, které místo výletů a zábavy na příměstských táborech sedí doma. Mámy, tátové ani prarodiče nemohou s dětmi navštívit svou oblíbenou hernu. Batolatům a miminkům chybí písničky a cvičení. A rodiny ve složitých situacích nemají, kde se poradit. To se nesmí stát!

Staň se i ty hrdinou a zachraň místo, na kterém záleží. 


V červnu to bude už 18 let, co se Nová Trojka stala součástí Prahy 3. Poslední rok byl  opravdu těžký, prosíme, pomozte nám zvládnout začátek naší dospělosti.

Tři nejštědřejší superhrdiny odměníme. Čeká je košík plný dobrot, které se na jazyku jen rozplynou, autorský plakát pro výzdobu pokojíčku a originální vratný kelímek s logem Nové Trojky .

Děkujeme všem malým i velkým superhrdinům a těšíme se na vás v Nové Trojce.

Krásné narozeniny! Mám tě ráda!

Edita Janečková

Zvonivý hlas a srdce na dlani, to nás k Tobě, Helo, vždycky přivábí!

Markéta Schwarzbecková
250 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nová Trojka, z. s., projekt: Staň se superhrdinou a zachraň Novou Trojku!