Veronika Vlková: Dárcovská výzva pro projekt Staň se superhrdinou a zachraň Novou Trojku!

45. na krku, to je ten nejvyšší čas stát se hrdinkou!

vybíráme od 14.5.2021
7 761 Kč
vybráno 172 % z 4 500 Kč

přispělo

10 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Milí přátelé,
další narozeniny se mi blíží a já bych se s vaší pomocí ráda stala hrdinkou. Nová Trojka v tomto roce slaví 18. narozeniny a stejně jako pro mnoho z nás, tak i pro ni byl ten poslední rok dost těžký. Chtěla bych tedy mezi vás poslat svou narozeninovou výzvu - pomozte mi stát se hrdinkou a zachránit Novou Trojku. 
Ve výši částky můžete být kreativní a využít 45 nebo 3 - třeba 3.450,- určitě potěší, ale i 345,- je báječná částka:). Kdo přihodí nejvíc, tomu se ráda odměním. Upeču mu minipavlovy, hraběnčiny řezy nebo třeba banánovou bábovku. Startujeme teď a končíme v den mých narozenin (23.6.), tak neotálejte :). 
Nová Trojka vznikla na Žižkově už před 18 lety. Je to místo, které si užije celá rodina. Můžete přijít, když se chcete pobavit či setkat s přáteli - herna, akce (už více než 2 roky pod mojí taktovkou), když si chcete zacvičit nebo se něco naučit - kurzy pohybové, hudební i kreativní. Novou Trojku, ale oceníte, i když vám zrovna není nejlíp - poradny a nebo si jen tak popovídat. Velké pomoci se tu dostává i znevýhodněným nebo pěstounským rodinám nebo i těm, kteří jsou přechodně v nouzi. V Nové Trojce se o vás postarají a přijmou vás ať jste anděl, čert nebo naprostý mimozemšťan:).
Když pošlete jakoukoliv částku, bude to pro mě ten nejlepší dárek.
Nová Trojka, z. s.
Dokážete si představit Prahu 3 bez Nové Trojky? Děti bez kroužků, bojovek a tradičních akcí sedí u počítačů, televizí, nebo nevědí, co dělat, a nudí se. Dospělí bez bodystylingu, jógy či sportovních víkendů tloustnou a jejich energie se pomalu vytrácí. V létě potkáváte bledé děti, které místo výletů a zábavy na příměstských táborech sedí doma. Mámy, tátové ani prarodiče nemohou s dětmi navštívit svou oblíbenou hernu. Batolatům a miminkům chybí písničky a cvičení. A rodiny ve složitých situacích nemají, kde se poradit. To se nesmí stát!

Staň se i ty hrdinou a zachraň místo, na kterém záleží. 


V červnu to bude už 18 let, co se Nová Trojka stala součástí Prahy 3. Poslední rok byl  opravdu těžký, prosíme, pomozte nám zvládnout začátek naší dospělosti.

Tři nejštědřejší superhrdiny odměníme. Čeká je košík plný dobrot, které se na jazyku jen rozplynou, autorský plakát pro výzdobu pokojíčku a originální vratný kelímek s logem Nové Trojky .

Děkujeme všem malým i velkým superhrdinům a těšíme se na vás v Nové Trojce.

Pro Verunku

Hanka Nechseid
145 Kč

Moc a moc děkujeme za to co pro nás děláte a vydržte to. Přejeme všechno nejlepší k narozeninám.

Petra Šustová
3 450 Kč

Dobrý den, Veru, přeji vše nejlepší k narozeninám a ať se dobře daří Vám i Nové Trojce!!!

Markéta Tošovská
345 Kč

Dobrý den, Markéto, moc děkuji za příspěvek i za přání. Třeba se někdy potkáme na nějaké akci, ráda bych vás viděla. Veronika

Veronika Vlková
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nová Trojka, z. s., projekt: Staň se superhrdinou a zachraň Novou Trojku!