Anna Kohoutová: Dárcovská výzva pro projekt Staňte se součástí hospicové DNA

Projekt Staňte se součástí hospicové DNA - Hospicová péče sv. Kleofáše, o.p.s.

vybíráme od 22.4.2021
21 496 Kč
vybráno 430 % z 5 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Projekt Staňte se součástí hospicové DNA má za cíl vytvořit síť pravidelných dárců, kteří pomohou zajistit maximální kvalitu hospicové a paliativní péče na Třeboňsku. Moc děkuji všem dárcům, kteří se ke mně připojují, jsem zaskočená a velmi mile překvapená tím, že se v naprosto rekordním čase naplnila cílová částka a jede se dál! Samozřejmě bude skvělé, pokud se rozhodnete pro pravidelný příspěvek.
Možnost strávit poslední chvíle našich dnů se svými blízkými, s pocitem bezpečí, smíření a klidu by mělo být samozřejmostí - jenže není. Připadá mi důležité podpořit organizaci, která má toto za cíl a která již mnohokrát prostřednictvím svých zaměstnanců s velkou citlivostí a empatií provázela umírající na poslední cestě. Nestrkejme hlavu do písku před odcházením a věnujme mu v našich myslích a srdcích podobný prostor jako svátku zrození. Každý z nás může někoho chytit za ruku a potěšit, někteří z nás mohou podpořit i to, na co podaná ruka a objetí nestačí. 
Hospicová péče sv. Kleofáše, o.p.s.
Pravidelné individuální dárcovství dokáže velmi pomoci hospici v jeho poslání - péči o nevyléčitelně nemocné a jejich blízké.
Staňte se i Vy součástí hospicové DNA!
Připojit se můžete pravidelným dárcovstvím, které nám pomůže udržet kontinuitu a kvalitu naší péče.
Proč podpořit hospic popisují ve videu naši skvělí dárci.
Za veškerou podporu předem velmi děkujeme!

:-)

Jiří Kuhn
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hospicová péče sv. Kleofáše, o.p.s., projekt: Staňte se součástí hospicové DNA