Klára Horton: Dárcovská výzva pro projekt Ukažme dětem směr

Klárky narozeninové přání 🙋🏼‍♀️

vybíráme od 19.4.2021
5 000 Kč
vybráno 100 % z 5 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj kamarádi! Blíží se mé narozeniny. 🎈
Pokud jsme přemýšleli, jak je se mnou oslavit, tady je cesta!
Hope4Kids vytváří edukační programy pro děti na základních školách. Ročně osloví přes 30.000 dětí a pomohou jim orientovat se ve světě dospěláků. Každý z nás by tuhle pomoc jako malý určitě ocenil. Vím, že já určitě. mrkněte na jejich web, nově staví aplikaci, která dětem pomůže zodpovědět otázky, na které se bojí zeptat.

Předem vám všem moc děkuji! ❤️ 
Hope4kids, z.s.
Pomáháme dětem a dospívajícím vykročit správným směrem k naplněnému životu.
Pracujeme s dětmi na školách v preventivních programech Etické dílny® a vzdělávacích programech Duchovní dědictví. Nabízíme dětem a dospívajícím webové poradenství. Pro rodiče a pedagogy máme semináře a workshopy.

Chceme, aby z našich dětí vyrostli zralí lidé, kteří mají dobrý charakter, aby dokázali najít svá obdarování a smysl svého života (rozvoj osobnosti), aby měli pěkné vztahy s lidmi kolem sebe (vztahové dovednosti) a také aby se nedostali do slepých uliček a nástrah tohoto světa (prevence rizikového chování). Tyto tři oblasti jsou vzájemně propojeny, a proto nechceme působit jen na jednu z nich, ale pracujeme s dětmi všestranně.

Hope4kids tvoří tým více než 20 pracovníků. Na školách v České republice působíme již od roku 2003. Každý rok realizujeme okolo 1.500 programů a oslovíme 30.000 žáků.
90 sekund o nás:


Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hope4kids, z.s., projekt: Ukažme dětem směr