Kateřina Horová: Dárcovská výzva pro projekt Fokus Praha

Podpora těch, kteří to ocení

vybíráme od 17.4.2021
500 Kč
vybráno 25 % z 2 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Budu moc ráda, když přihodíte nějaký ten drobák, co máte navíc.
Stačí trochu, když nás bude víc, bude to mít smysl :)
Proč právě Fokus Praha? Znám pár lidí, kteří v něm pracují 
a vím, že vybrané peníze půjdou tam, kde jsou potřeba.
Moc díky za podporu, moc mě to těší! :)
Díky
Fokus Praha, z. ú.
Duševní zdraví je křehké. Každý čtvrtý z nás zažije během života duševní krizi. V takových situacích je podpora okolí nezbytná. Fokus Praha nabízí pomocnou ruku lidem, kterým do života vstoupilo duševní onemocnění. Snažíme se, aby mohli žít důstojným životem mimo zdi psychiatrických léčeben. Pomáháme jim s bydlením, prací, se studiem, terapiemi, podporou na úřadech a nabízíme i společné aktivity, aby nikdo nemusel být sám. Vyvracíme mýty a předsudky společnosti v oblasti duševního zdraví.
www.fokus-praha.cz
Pomáháme lidem s duševním onemocněním překonávat všední překážky, nabízíme podporu při hledání bydlení, zaměstnání, snažíme se posílit jejich sebevědomí, tak, aby dosáhli plnohodnotného a spokojeného života. Zjednodušeně řečeno prostřednictvím komunitních služeb vracíme lidi s vážnými problémy s duševním zdravím zpátky do života, se vším, co k němu patří. Podporujeme a motivujeme je v aktivním hledání cest pro seberealizaci a důstojné uplatnění ve společnosti.     

Za každý dar jsme velmi vděčni a děkujeme vám, že společně s námi měníte životy lidí s vážným duševním onemocněním!



Jdeme na to!

Kateřina Horová
200 Kč

Děkujeme Kateřině za tuto dárcovskou výzvu, za její laskavé dary i laskavá slova o Fokusu. Děkujeme také všem, kdo na výzvu reagují a podpoří lidi, kteří se ve svém životě potýkají s vážnými problémy s duševním zdravím.

Fokus Praha, z. ú.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Fokus Praha, z. ú., projekt: Fokus Praha