Martina Stehlikova: Dárcovská výzva pro projekt Narozeniny pro druhé

Stovka prince Philipa pro Krásu pomoci

vybíráme od 16.4.2021
5 025 Kč
vybráno 5 % z 100 000 Kč

přispělo

11 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Na Nový rok padla mezi královskými pozorovateli otázka, na jakou událost se v roce 2021 nejvíc těšíte? Moje odpověď byla jasná. Na 100 narozeniny jistého britského gentlemana. Princ Philip je mou srdcovou záležitostí už řadu let a tu stovku jsem mu moc přála! Věřila jsem, že při oslavách, o které on sám nestál, se mu dostane pozornosti a  poct, které si nepochybně zaslouží! Před rokem, kolem jeho 99 narozenin, mě napadlo, že příští rok vytvořím na jeho počest narozeninovou výzvu ve prospěch Krásy pomoci. Bohužel, člověk míní, princ Philip mění. Každopádně svého plánu se nevzdávám, jen bude probíhat tak trochu obráceně. Narozeninová výzva Stovka pro prince Philipa začíná dnes a končí 10. června na jeho nedožité narozeniny. 
                                     
Vévoda z Edinburghu v naší zemi     
V roce 1996 navštívila královna s vévodou z Edinburghu, v rámci jejich turné po střední Evropě, Českou republiku. V tu dobu se jednalo o nejvýznamnější diplomatickou návštěvu v českých dějinách. Zatímco královna byla v Brně, navštívil vévoda z Edinburghu Kutnou Horu, která je mé rodné město 😊 Bohužel si na to nikdo z mé rodiny nepamatuje a na internetu jsem našla pouze tuto fotku!                                                                             

                                                         
Mezinárodní cenu vévody z Edinburghu založil roku 1956 Jeho královská Výsost, princ Philip, vévoda z Edinburghu. Mezinárodní cena vévody z Edinburghu je celosvětový program, který funguje ve více než 130 zemích. V Česku program působí již od roku 1995. Programem už prošly tisíce mladých lidí a stále jich přibývá.
https://www.dofe.cz/

Cílem této výzvy je vybrat 100 000 Kč. Jsem realista, takže vím, že to asi neklapne 😊 na druhou stranu věřím, že každá koruna se počítá. I proto 11. června, den po ukončení výzvy pošlu do Buckinghamského paláce dopis s výsledkem našeho snažení.

Děkuji všem za jakýkoliv příspěvek a sdílení výzvy dalším lidem!

Nadace Krása pomoci
Taky už nechceš k narozeninám další veselé hrníčky a kytky, které nemáš kam dát? Dej svým narozeninám smysl a věnuj je tentokrát druhým! Uspořádej sbírku pro Nadaci Krása pomoci a pošli našim klientům podporu. Nikdo to neocení víc, než ti, kteří to nejvíc potřebují.
„Nechci dvacátý hrníček a tričko, které můžu nosit jen jeden rok. Chci něco, co vydrží déle než …" 
Poznáváš se? Tak pojď s námi do narozeninové výzvy! 

Je to jednoduché – klikni na tlačítko „založit dárcovskou výzvu“, zaregistruj se, vyplň formulář, sdílej odkaz a pak sleduj, jak budou korunky naskakovat. K narozeninám tak dostaneš hned několik darů, ač bez mašle či věnování.

Daruješ si dobrý pocit
Získáš si naše srdce a velké díky.
A největší dar na závěr – pomůžeš a poděkuješ.

To všechno jedním kliknutím.



KAM PŮJDOU PENÍZE?
Peníze poputují na projekt Doma bez obav, ve kterém pomáháme seniorům žít důstojně a bezpečně v domácím prostředí. Pomůžeme vyznat se ve složitém systému sociálních služeb a prolomíme tak začarovaný kruh, ve kterém služby sice existují, ale senioři o nich nevědí nebo o ně neumějí požádat. Jsme k dispozici kdykoliv je potřeba, pomůžeme najít parťáka/dobrovolníka, klienty také zveme na různé společenské akce. Podle nás by totiž nikdo neměl být sám.

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace Krása pomoci, projekt: Narozeniny pro druhé