Tereza Vyskočilová: Dárcovská výzva pro projekt Postavte s námi útulek

Pomoc můžeš i ty ... Nechci být - BEZDOMOVA

vybíráme od 10.4.2021
0 Kč
vybráno 0 % z 150 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

  Darovat můžete do útulků například krmivo, hračky, stelivo atp, ale pomůžou i samotné peníze. Útulky totiž samy nejlépe vědí, co zrovna potřebují

Každá korun dokáže pomoci nechtěným tlapkam
Platby na účet 1035117676/6100

Šance zvířatům, z.s.
Souhlasíte s námi v tom, že pro handicapovaná nebo týraná zvířata je v klasických útulcích málo místa nebo je péče nedostačující? Přispějte na koupi nemovitosti s pozemkem, a pomozte tak vybudovat místo vhodné pro azyl pro opuštěná, týraná a handicapovaná zvířata.
 Momentálně funguje náš spolek již od roku 2013 na bázi domácích dočasných péčí. Tento systém má své výhody, jako je individuální péče, která vyhovuje především těm, kteří jsou po operaci, berou léky nebo pocházejí z tvz. množírny a jejich socializace by byla v klasickém útulku nereálná.



Proč je azyl pro týraná a opuštěná zvířata potřeba?
Naše rodinná depozita nestačí na příjmy většího počtu zvířat jako jsou vrhy mláďat s matkami, psi a kočky, kteří se s jinými zvířaty nesnesou nebo případy vyžadující akutní příjem. V našem regionu nejsou útulky, které jsou schopny poskytovat péči o zvířata vyžadující náročnou operaci, léčbu nebo jsou handicapovaná. Proto jsme se rozhodli, že je na čase se posunout dál, a to pořídit azyl pro zvířata, který by jim poskytoval domácí atmosféru s výběhy pro psy a venkovními voliérami pro kočky.


Buďte hrdinou pro zvířata! Jakýkoliv příspěvek naše zvířata posune blíže k cíli.


Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Šance zvířatům, z.s., projekt: Postavte s námi útulek