Martina Vaňková: Dárcovská výzva pro projekt Když děti odcházejí

Narozeninová písmenka pro hospic Ondrášek

vybíráme od 10.4.2021
31 677 Kč
vybráno 127 % z 25 000 Kč

přispělo

49 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
21. 4. budu mít narozeniny. Tak na mě nezapomeňte :) Už počtvrté slavím své narozeniny dárcovskou výzvou spolu s vámi, rodinou, kamarády, známými, ale i s lidmi, které osobně neznám. Největším dárkem je pro mě každý váš dar. Letos jsem se odhodlala k tématu nejtěžšímu.. smrti a umírání. Naše podpora bude směřovat Mobilnímu hospicu Ondrášek, kde se starají o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé tak, aby mohli své poslední dny strávit doma s rodinou. Letos Ondrášek slaví 10 let dětské péče. Ostravský Ondrášek sleduju (byť zatím zpovzdálí) už spoustu let, mám v jejich práci důvěru a mají mou nekonečnou úctu a respekt. Pojďme jim ukázat, že za nimi a jejich klienty stojíme a podpořme je svým darem. Děkuju.
Každé 2000 Kč umožní jednomu nevyléčitelně nemocnému dítěti, aby mohlo strávit své poslední dny doma s plnou lékařskou péčí. A především s rodinou. Takový den se asi ani zaplatit nedá.A víc už si přečtěte na stránkách Ondrášku... na mě je to příliš emocí už po prvních větách. 

Kdo můžete, přispějte, prosím, na paliativní péči o nevyléčitelně nemocné děti. Velmi děkuji každému dárci!


Vaší pomoci si nesmírně vážím.

A teď k písmenkům. Většina z vás ví, že jsem už víc než rok umanutá do letteringu. Kdo neví, nechť navštíví můj Instáč @grafomila. Píšu a píšu a píšu... a pořád píšu. Fakt si myslím, že jsem v minulém životě seděla ve středověkém skritptoriu a přepisovala celé knihy, aby se zachovaly. Jinak to neni možný. 

Jméno každého dárce této výzvy napíšu do velké letteringové koláže. 


Takže darujte, protože to bude síň slávy jako blázen :) Co s koláží provedu, popravdě ještě nevím. Budu ráda, když mi napíšete svoje nápady. Nabízí se zase spálit ji v ohni jako loni. Posledním dnem této výzvy pro Ondrášek je 30. 4., tedy čarodějnice. Minimálně si koláž vystavím doma a až přijdete na návštěvu, tak se můžeme společně pokochat.


PS: Nikdy jsem nebyla v Ostravě!!!
PPS: Ostrava rulez!
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s.
Pomozte nám podporovat rodiče v nejtěžších okamžicích rodičovství. Díky vám, dárcům, je můžeme provázet obdobím, kdy pečují o své nevyléčitelně nemocné dítě. Odbornou pomocí jim společně pomůžeme, aby o své dítě dokázali pečovat sami. Aby rodina zůstala spolu a aby nevyléčitelně nemocné dítě svůj čas mohlo strávit v prostředí, kam patří. DOMA.
Péče o nevyléčitelně nemocné dítě je tím nejtěžším úkolem, jaký rodiče musí plnit.  Pečují o dítě, které milují a vědí, že společné chvíle skončí.
Mobilní hospicová péče pro děti umožňuje zmírnit dopady nevyléčitelného onemocnění. Zajišťuje, aby dítě nestrádalo a dostalo vše, co jeho zdravotní stav vyžaduje. To vše v domácích podmínkách.
Rodičům se díky této péči dostává podpory a odborného vedení paliativní léčby. Životem s nemocným dítětem je provází nejen zdravotní tým, ale také sociální pracovníci a psychologové.
Všichni společně vytvářejí podmínky pro to, aby dítě mělo zajištěnou co nejvyšší kvalitu života a dožilo ho v domácím prostředí v kruhu milující rodiny.


Vše nejlepší k narozeninám!

Adéla Vojáčková

Krásné narozeniny, Marti, a do Ostravy můžeme spolu, z Olomouce je to jen hoďka ;-) H.

Hana Sedláková

Marti, vše nej a díky za tuto výzvu 😘

Pavla Beková
300 Kč

Posílám hodně energie a sil na vaši užitečnou a prospěšnou práci. Máte můj velký obdiv.
Hanka

Hanka Křesťanová
300 Kč

Všechno nejlepší k narozeninám🥰

Olga Králíčková

Není nic horšího než když odejde z tohoto světa dříve dítě než jeho rodič, ale útěchou může být myšlenka, že už ho nic nebolí a že čeká až se jednou spolu sejdou na druhém břehu.

Monika Urbánková
200 Kč

Šecko nejlepčíííí!

Monika

Všechno nejlepší k narozeninám, Marti a díky za potřebnou výzvu!

Kristina Papoušková

Marti, díky za další výzvu, zvlášť za letošní téma ❤️ P. S. Taky jsem nikdy nebyla v Ostravě! :-)

Lenka Jindrova
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s., projekt: Když děti odcházejí