Tomáš Sedlmajer: Dárcovská výzva pro projekt Měňme dobrovolnictvím svět k lepšímu

Séďova španělská výzva

vybíráme od 28.3.2021
16 107 Kč
vybráno 81 % z 20 000 Kč

přispělo

34 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
INEX je nezisková organizace, jejímž členem jsem více než 6 let. Zabývá se zejména mezinárodním dobrovolnictvím, díky INEXu jsem třeba mohl vyrazit na dobrovolnický workcamp do Kazachstánu. Určitě si umíte představit, v jakých potížích se organizace, jejíž hlavní misí je setkávání kultur, v nynější covidové době nachází. Vaše finanční příspěvky umožní v budoucnu zprostředkovat další workcampy, kde lze poznat místní kulturu, pomoci dobrovolnou prací smysluplnému projektu a potkat stejně skvělé lidi, jako jsem já.
Na mezinárodních workcampech se setsakra hodí umět cizí jazyky. A o tom je tato výzva. Po několika marných pokusech naučit se pořádně španělsky bych rád podnikl asi poslední pokus. Co mě k tomu motivuje? Chtěl bych příští rok navštívit Chile a docela rád bych se tam neztratil, ale naopak dobře domluvil, potkal zajímavé lidi, seznámil se, užil si to a dozvěděl se něco o místní kultuře a historii. K tomu se docela hodí umět španělsky.

V rámci své výzvy jsem se rozhodl, že se budu každý den po dobu 21 dnů věnovat minimálně 1 hodinu španělštině - budu se učit slovíčka, studovat gramatiku ze Španělštiny pro samouky, kterou v mnohaletých intervalech studuji již 24 let, budu se dívat na španělské seriály a také mít se svým lektorem Luisem online hodiny španělštiny. Kdyby se náhodou stalo, že někdy vynechám, zaplatím sám na tuto výzvu 500 Kč za každý proflákaný den. Jak se mi daří svou výzvu plnit, můžete sledovat na mém FB profilu https://www.facebook.com/profile.php?id=100000421081888

Mandadme dinéro y hasta la vista, bandidos !

INEX - Sdružení dobrovolných aktivit, z.s.
Chceme žít ve světě, ve kterém se lidé vzájemně respektují a přistupují zodpovědně ke svému okolí. Věříme, že dobrovolnictví a spolupráce na místní i mezinárodní úrovni jsou cestou, jak k takové tolerantní a otevřené společnosti dospět. Připoj se k nám!
Dobrovolnictví je pro nás unikátní cestou ke vzdělání a osobnímu rozvoji každého jednotlivce. Našimi aktivitami se snažíme vytvářet příležitosti k aktivnímu zapojení do společnosti a k získávání zkušeností, dovedností a zážitků užitečných pro budoucí osobní i profesní život. 

Každý, kdo prošel dobrovolnictvím, ví, že takto získané dovednosti a zkušenosti jsou těžko přenositelné. Musí se zkrátka prožít! Podpoř nás, abychom mohli tyto příležitosti i nadále vytvářet a zapojovat další mladé dobrovolníky a dobrovolnice.   

INEX v číslech:


  • V České republice každoročně uspořádáme až 30 workcampů
  • Na projekty do zahraničí každoročně vyšleme kolem 300 dobrovolníků*ic
  • Máme již více než 30letou historii

Co díky tvé podpoře zvládneme:

Příspěvky nám pomůžou pokrýt náklady péče o dobrovolnictvo. Jedná se například o stravu pro účastníky*ce a další výdaje během našich školení a setkání. Finanční podpora nám též umožní dobrovolnictví aktivněji propagovat. Rádi bychom například uskutečňovali mnohem více přednášek na školách.

Co mi dobrovolnictví dalo:








Por que noooo ;-)

František

Dar je podmíněn tím,ze dalším jazykem polyglota Sedi bude rumunština!

Robin ujfalusi
777 Kč

Druhé porušení výzvy (bang! večer s očkovanými přáteli).

Tomáš Sedlmajer
500 Kč

Inexu zdar!

Lenka Kopřivová
500 Kč

Už si prosím najdi aktivitu co nás nebude stát žádné peníze .

Děkuji
Zdeněk s rodinou
😃🏖✌️

Zdeněk Stehlík
500 Kč

Go Inex Go!

Pavel Šembera

Celodenní výlet s přáteli a popíjení až do noci zapříčinily první (a snad poslední) porušení výzvy

Tomáš Sedlmajer
500 Kč

Mucha suerte!! ;-)

Lucie Redlová

Buena suerte. :-)

Jan Kňazovčík
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
INEX - Sdružení dobrovolných aktivit, z.s., projekt: Měňme dobrovolnictvím svět k lepšímu