Petr Soudek: Dárcovská výzva pro projekt DOMA - je být vedle svých blízkých

Narozeniny trochu jinak

vybíráme od 25.3.2021
4 800 Kč
vybráno 1 % z 500 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
16. března mi bylo padesát let. Oslavy sice nemám zrovna moc rád a nijak jsem ke svému narození nepřispěl. :-D Ale říkal jsem si, že by to mé výročí mohlo alespoň posloužit dobré věci.
K narozeninám jsem dostal velké množství přání za které děkuji. Někteří se mne ptali jaký chci dárek. Všechny jsem odbýval s tím, že vlastně nic nepotřebuji a to nejdůležitější, lásku, už mám.
Vzhledem k tomu, že působím v zastupitelstvu města Kladno, a v minulých letech jsem měl na starosti oblast sociální, mám k této oblasti velmi blízko.
Proto bych chtěl podpořit organizaci Hospic sv. Hedviky, která zajišťuje poskytování odlehčovacích služeb a domácí paliativní péči v Kladně a jeho okolí. Tato služba je velmi potřebná a velmi žádaná.
Hospic svaté Hedviky
Domácí hospicová péče nabízí pomoc pro nevyléčitelně nemocné, kteří chtějí být doma v kruhu svých blízkých. Poskytujeme specializovanou paliativní péči, která umožňuje nemocným setrvat doma ve svém prostředí. Pomáháme lidem s vážným onemocněním, aby mohli důstojným způsobem prožít závěr svého života a doprovázíme celou rodinu v tomto nelehkém období. V průběhu péče klademe důraz na maximální zachování kvality lidského života. Snažíme se vytvářet takové podmínky pro péči, aby mohla být domácí hospicová péče dostupná pro všechny, kteří ji potřebují, i když není hrazena zdravotní pojišťovnou.
"Doma  je místo, kde prožíváme vše co nám život přináší... radosti, starosti, štěstí, ale i smutek a zármutek. Doma je cítit bezpečí a lásku, doma je vše, na čem nám záleží."

Být doma v závěru života není samozřejmé. Hospic svaté Hedviky vám pomůže péči o blízké zvládnout. Domácí hospicová péče zajišťuje komplexní odbornou péči a podporu v domácím prostředí.

Pomáhat a spolupodílet se na činnosti a rozvoji domácí hospicové péče je výzva. Přidejte se k našim podporovatelům!

Pomozte společně s námi pacientům a jejich rodinám zůstat doma až do posledních chvil. Doma, kde mají pocit bezpečí a své blízké. Finanční příspěvky jsou využity výhradně k provozu a činnosti domácího Hospice svaté Hedviky a využijeme je především na mzdy sester, lékařů a asistentek. Finanční příspěvky také pomohou při financování nákladů provozu automobilů a pohonných hmot.

DĚKUJEME VÁM ZA PODPORU.


Skvělý nápad! Přeji všechno nejlepší k narozeninám a držím palce, aby se na velmi důležitou činnost Hospice sv. Hedviky sešla hezká částka.

Marcela Kedroňová
500 Kč

Kéž by nás bylo dost, aby naše příspěvky pomohly vaší neuvěřitelně náročné práci🙏

Dana Hašková
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hospic svaté Hedviky, projekt: DOMA - je být vedle svých blízkých