Petra Nováková: Dárcovská výzva pro projekt Člověk bez domova a jeho pes

Narozeninová pomoc č. 2 - lidem bez domova a jejich pejskům, prostřednictvím Armády spásy

vybíráme od 10.2.2021
2 850 Kč
vybráno 71 % z 4 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Už je to téměř rok, co jste mi pomohli v rámci mé narozeninové výzvy vybrat celých 3 800 Kč na zvířecí útulek Dogpoint, o.p.s. a jejich pomoc opuštěným pejskům. Jsem vám za to moc vděčná!

A za dvacet dní mám zase narozeniny. Na oslavu to letos bohužel moc nevypadá. Půjdete se mnou místo toho do nové výzvy?

Letos jsme se s Broko rozhodly, že bychom chtěly pomoct lidem bez domova a jejich čtyřnohým kamarádům. Protože obě víme, že mít parťáka je to nejlepší na světě, i když je vám docela fajn. Natož v nesnázích. Podpoříme tedy Armádu spásy.
Jelikož je letošní zima opravdu krásná, je bezpochyby i pěkně krutá. Zejména pro ty, kteří nemají tolik štěstí jako my. Pro ty, kteří nemají teplou postel, pravidelný přísun jídla a ostatní věci, které jsou pro většinu z nás standardem. Naštěstí jsou tu organizace, které těmto lidem pomáhají. Dají jim možnost sníst teplé jídlo, použít hygienické zázemí, poskytnou jim nocleh či zprostředkují zdravotní péči. Chtěla bych tedy letos pomoct finančním příspěvkem Armádě spásy, která se přesně takto o lidi bez domova stará.

Ve volných chvílích můžete kouknout na web Armády Spásy a třeba na Příběhy jejích klientů, ať víte, na co vlastně vybrané peníze putují.

Nocleženky všichni asi dobře znáte. Já jsem si však na podporu vybrala projekt "Člověk bez domova a jeho pes". To protože vím, že mít čtyřnohého kámoše, je dar. Je to jedna z nejlepších věcí, která mě v životě potkala. A díky tomu vím a věřím tomu, že spoustu lidí bez domova to má podobně. V těchto mrazech to ale pro tyto lidi i jejich pejsky musí být neobvykle složité. Armáda spásy (třeba i díky těm Nocleženkám) umožňuje lidem bez domova využít denní centra, kde dostanou najíst a využít výše zmíněných služeb a snaží se myslet i na jejich pejsky. A poskytnout jim zázemí ve chvílích, kdy jejich páníčci jsou v denních centrech, nakrmit je či jim zprostředkovat veterinární péči.

My s Broko víme, že to není jednoduché, i že taková strava či veterina nejsou zadarmo. A tak chceme pomoct pejskům jejichž páníčci se dostali do nesnází. Pomozte jim s námi přečkat tuhle krutou zimu.


Jak vidíte, my máme všechno, co potřebujeme. A když budeme moct udělat další bytosti o trochu spokojenější a šťastnější, bude se nám lépe usínat. :)
Armáda spásy
Podpořte rozvoj služeb pro osoby bez přístřeší a jejich čtyřnohé přátele.
Mnoho lidí bez domova vlastní pejska, který je často nejbližším parťákem a skutečným přítelem člověka bez domova. Pejsek na ulici dává svému páníčkovi stejnou lásku jako komukoliv jinému v teple domova. Člověk bez domova však nemá finance na veterinární péči nebo na stravu pro svého čtyřnohého kamaráda. O své jídlo, ale i nocleh se s pejskem často a s láskou  dělí. Pilotní projekt Armády spásy se rozhodl pomáhat i jim. Čtyřnozí přátelé našich klientů budou moci získat potřebnou stravu a po domluvě i veterinární pomoc. Klienti budou mít také možnost využít ubytování pro své psy ve chvílích kdy potřebují navštívit denní centrum, úřady a jiné instituce. Bez finanční pomoci veřejnosti však nebudeme moci zaplatit pejskům patřičná ošetření, včetně očkování, ba ani granule nebo kotce, ve kterých mohou psi na své majitelé počkat. Abychom mohli smysluplně pomáhat našim klientům, nemůžeme a nechceme být lhostejní k jejich psím kamarádům.
Není Vám lhostejný život osob bez přístřeší ani jejich pejsků? Podpořte nás.






foto: J. Štreit

Všechno nejlepší!❤️

Aneža

Krásné narozeniny ❤️

Tereza Loduhová
500 Kč

Máváme se Sidíkem a Honzíkem a pivo na zdraví si dáme brzo taky! ❤️

Táňa

🍀❣️

Dárce
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Armáda spásy, projekt: Člověk bez domova a jeho pes