Honza Dolínek: Dárcovská výzva pro projekt EDUin, o.p.s.

Něco dobrého pro EDUin = něco dobrého pro Honzu III

vybíráme od 10.2.2021
31 470 Kč
vybráno 105 % z 30 000 Kč

přispělo

61 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Po třetí a naposledy jsem tu se sladkobolnou výzvou.
Přes TŘI roky jsem neochutnal milované buchty a je na čase to změnit!
Řekněte sami. Co by to bylo za pohádku, kde by Honza jako sekáč pominul buchet pekáč :)
Věřím, že většina mých přátel ví o co jde, ale kdyby ne ... 22. ledna 2018 jsem se trochu vsadil a hodně prohrál. Od té doby jsem 1125 dní bez sladkého (minus dvoje narozeniny díky Vám) a přede mnou už jen 756 dní (minus doufám (a modlím) jeden den díky této výzvě).

Před rokem se podařilo vybrat neskutečných 24 tisíc a tak do třetice Vás žádám o pomoc a dobytí hranice TŘIceti tisíc. Vím, že doba filantropii úplně nepřeje, ale EDUin i české vzdělávání peníze na rozvoj potřebují. Navíc je to naposledy, takže vlastně exkluzivní a poslední možnost, jak se připojit do mého snažení.

A jaká jsou letos pravidla a proč naposledy?
Cíl výzvy: Dosažením hranice 30 tisíc získávám možnost v den výročí inaugurace 8. března 2021 pozřít pekáč tvarohových buchet, které jsou moje nejmilejší.

Naposledy: Život mezi přáteli, kteří se po dva roky úžasně skládají je jako pohádka a jak víme, ani Zlatá rybka neumí více než TŘI přání. Říká se 3x a dost, do třetice všeho dobrého. Na TO DOBRÉ, jak víte, sázím v životě nejvíce a tady rozhodně neprohrávám. (Navíc za rok už nám už pak bude zbývat jen rok pane prezidente a to už bude radost sama o sobě, těšit se na střídání).

Covid: Ztratil jsem chuť a furt se nevrací. Pokud by se nevrátila ani do 8/3/2021, na pravidlech této výzvy se nic nemění. Zkrátka si dám v březnu buchty děj se děj - samozřejmě pokud se vybere, že jo? A s tím souvisí letošní cena útěchy. Vím, že málokdo má nyní peněz na rozdávání a tak jsem pro sebe ještě vyčaroval záchytný bod. Pokud se vybere alespoň 50% tedy 15 tisíc, mohu si dopřát jednu porci buchtiček se šodó a to přátelé rozhodně není málo!!!

Novinka: Dva roky jsem se vozil na vlnách vaší filantropie zadarmo a tak letos po vzoru klasických výzev i já přidávám jednu trapičskou. Ví se, že neběhám, neotužuji se, neposiluju a nesdílím to na sítích ... a když tedy letos buchet pekáč, tak buchet pekáč!!! 
Za každou vybranou 1 korunu - ať už se vybere libovolná částka - udělám do data nadcházející prezidentské inaugurace (nejpozději 8/3/2023) jednu poctivou sklapovačku a všechny audiovizuálně zadokumentuji a zveřejním. (Třicet tisíc sklapovaček si raději v tuto chvíli ani nepředstavuji - OVŠEM TY BUCHTY, ÓÓÓ´TY BYCH SI TEDY DAL!).

7 dní zbývá nikoliv do svotření světa, ale do upečení vlastně ani nevím kolika přesně tvarohových buchet. JE TO TAAAAAM!!! MOC DĚKUJI VŠEM!!!
Čeká mne tedy zásadní dotazník:
a) tvarohové = samozřejmě
b) s rumíčkem nebo bez?
c) rozinka ANO/NE
d) ...
...
z) sklapovačky 40 denně nebo 300 týdně ...uaaa
Děkuji, DĚKUJI, DÍÍÍKY za sebe i za EDUin

Pokud si na oplátku máte chuť nabídnout z naší nabídky zde dávám na pekáč naše sladkosti:
a) Beduin je pravidelný týdenní zpravodaj
b) Nezávislý Audit vzdělávání
c) Pozoruhodné inovace ve vzdělávání
d) Inspirativní a ocenění učitelé
e) Online EDUzín o všem podstatném ve výchově a vzdělávání
f) Konference pro zřizovatele škol a experty vzdělávací politiky

OK, tak po malé pauze opět kauza "pekáč buchet". Na Darujme.cz už je vybráno úžasných 71% a do konce výzvy ještě zbývá 19 dní. Není na co čekat. Začínám plnit darované sklapovačky ...
Ještě pár dní se budu vymlouvat na "covid nekondici" poněvadž několik či spíše většina je jich tam podmíráků, ale laskavý divák / dárce promine. Už mi lásko není 20 let ...
Videa mám dvě (jen je neumím v YouTube slepit) takže první video 27 kousků a druhé 11. Za první večer tedy 38. Až se s tím naučím pořádně, bude to přehledně v jednom kanálu.
Odpověď na vaši otázku: ...jo, za peníze pro EDUin i za ty buchty mi to stojí, ovšem hlavou mi samozřejmě běží i Knoflíková válka ... kdybch to byl býval věděl ...

MOJE Narozeniny byly opět DÍKY VÁM štědré a veselé! Za 4 dny od počátku výzvy se podařilo překonat hranici 50% a tedy záchytný bod "buchtičky se šodó" budou! Současně už ladím YouTube kanál, kde postupně nahraju všechny ty tisíce sklapovaček, co mne v následujících měsících čekají... uuaaaa :)

Založení výzvy

EDUin, o.p.s.
Pomáháme lidem, aby porozuměli světu vzdělávání. Každý dar proměníme v informaci užitečnou pro rodiče školáků, zřizovatele či vedení škol nebo kohokoliv s cílem zlepšit český vzdělávací systém. ZMĚNA JE MOŽNÁ a vy můžete pomoci PRÁVĚ TEĎ!
EDUin je nezávislá a nezisková organizace, proto POTŘEBUJE DÁRCE. Posláním EDUin je dlouhodobě a systematicky informovat veřejnost a média o proměnách světa vzdělávání a vzdělávací politiky, propojovat odbornou a širokou veřejnost a kultivovat debatu o těchto tématech ve veřejném prostoru.
Píšeme a mluvíme o trendech současného vzdělávání, analyzujeme a komentujeme vzdělávací politiku. Popularizujeme výsledky výzkumů, studií a analýz. Objevujeme a oceňujeme inspirativní učitele. Vysvětlujeme podstatu změn, které náš vzdělávací systém potřebuje.
POMOZTE NÁM svým darem. DĚKUJEME!

Ahoj Honzo, cíle už bylo dosaženo. Gratuluji! Potvrzení o malém dárku nepotřebuji. Mám toho i tak víc, než mohu uplatnit :) Blanka

Blanka Šrámková
250 Kč

Blanko, vřelé díky!

Honza Dolínek

Dobrou chuť :-)

Alča
777 Kč

Aleno, moc děkuji. Jsi vrcholový filantrop, protože díky tobě jsme na 100% v troubě - tedy ne my, ale ty buchty!!! Moc děkuji.

Honza Dolínek

Milý Honzo, děkuji za vše, co děláš potřebným. Drž se a pevné zdraví přeje Lenka Kozlová

Lenka Kozlová
333 Kč

Lenko, děkuji za tvůj dar, protože bez lidí jako ty, bych nikdy nemohl dělat to co dělám!

Honza Dolínek

Posláno 1500. Tři dny můžeš odpočívat :).

Mirka Vlckova
1 234 Kč

Fíííha, ten mocný finiš buchtové výzvy je tedy nádherný! Díky.

Honza Dolínek

To by Honzo bylo nelidské nedopřát Ti pekáč buchet a pár set sklapovaček k tomu : )

Jirka
777 Kč

Jsem člověk – nic lidského, mi není cizí! Jirko, mockrát děkuji!

Honza Dolínek

Přeji dobrou chuť a hodně buchet ;-)

Jitka
800 Kč

Už jsme v cílové rovince, silně věřím, že to dopadne. Díky! Honza

Honza Dolínek

Přeji zdraví, buchty a radost z práce ;)

Michaela Trávníčková
100 Kč

Děkuji Míšo a vracím přání co největšího domácího štěstí! Nic nemá takovou váhu a moc. Honza

Honza Dolínek

Honzí, a když se vyberete tři čtvrtě částky, dej si k buchtičkám aspoň i jednu buchtu s tvarohem, jo? Buď zdráv <3

Nina Křehotová
555 Kč

Nino, na počátku jsem dost nevěřil, že to letos vyjde, ale poslední hodiny a dny jsou díky dárcům jako jsi ty doslova tvarohem nadívané :) Věřím ve 100% a celý pekáč, ale taky jsem včera zkusil první sklapovačky jako bez kamery "ala trénink" a blesko mi hlavou, že kdyby se vybralo o pár tisíc méně ... :)))

Honza Dolínek

.

Lucie Kazimourová
333 Kč

Děkuji moc, za sebe i za EDUin.

Honza Dolínek

seš cvok, ale fandím ti a věřím v dobro! měj se a kup si biopron forte

Martin Sýkora
1 234 Kč

Martine vřelé díky, probiotika nějaké zobáme, ale biopron ještě nezmám, jdu googlit.

Honza Dolínek
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
EDUin, o.p.s., projekt: EDUin, o.p.s.