Petr Holec: Dárcovská výzva pro projekt Tříkrálová sbírka

Máma samoživitelka

vybíráme od 27.1.2021
0 Kč
vybráno 0 % z 5 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!




 DobrDobr 
Dobrý den jsem matka samoživitelka, otec dítěte se na nás výprdl, a já se starala sama dokud nepřišla první vlna covid 2019 tak jsem přišla 8 bydlení a aj o Kubíčka, mám ho zatím v péči u rodičů mých ale chci hohoho zpátky k sobě do péče

  
Charita Česká republika
Výnos Tříkrálové sbírky z největší části tradičně putuje na podporu lidí v nouzi žijících na území ČR. Jde o různé formy pomoci pro nemocné, osoby se zdravotním postižením, seniory, matky s dětmi v tísni a další. Sbírka podléhá předem daným pravidlům pro rozdělení výtěžku.

Letos vyrážejí tři králové po roční pauze koledovat do ulic. Jako vždy přinášejí radost a boží požehnání. Z důvodu hygienických opatření budou naši koledníci koledovat zejména venku. Jejich cíl ale zůstává stále stejný – i letos chtějí spolu s vámi pomoci lidem v nouzi.

Tříkrálovou sbírku pořádá každoročně Charita Česká republika. Skupinky koledníků, doprovodné akce i distribuci pokladniček organizují jednotlivé místní Charity, často ve spolupráci s farnostmi, školami či různými mládežnickými organizacemi. Úspěch celé sbírky závisí na aktivitě tisíců lidí ve všech koutech republiky, často i v obcích o několika desítkách obyvatel.

Tříkrálová sbírka je největší dobrovolnickou akcí u nás. Koledování probíhá v první polovině ledna, ale na účet Tříkrálové sbírky můžete přispívat celý rok.



Sbírka je úředně registrovaná veřejná sbírka a pokud do ní přispějete převodem na účet nebo přes portál Darujme.cz, je dar daňově uznatelným nákladem. Stačí vyplnit žádost o vystavení potvrzení. Děkujeme!

Pokud Vás zajímá pravidelné dárcovství, přidejte se k Dobročinným
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Charita Česká republika, projekt: Tříkrálová sbírka